Страница 1 от 1

Китайски дрехи и обувки

МнениеПубликувано: 20 Мар 2009, 16:41
от ra_po
Здрасти.За първи път се обръщам към теб за помощ и се моля да има резултат.Кандидат "бизнесмен" съм и имам намерение да отворя магазин за ЕВТИНИ дрехи и обувки ама от онези китайските дето продават зимни дамски ботуши за по 15лв. и т.н.
Много ще съм ти благодарен ако имаш информация за такива складове и къде се намират.
Знам че въпросът ми не е от правно естество и нещо подобно но...надявам се да ми помогнеш

МнениеПубликувано: 21 Мар 2009, 16:55
от Светлана
Привет, ra_po! Зададеният въпрос е извън сферата на експертност на кариерното консултиране, затова ще го преместя в секция, където може да се получат ценни отговори. Успех във всичко!

китайски дрехи и обувки

МнениеПубликувано: 01 Апр 2009, 16:19
от sss
Здравейте, искам до открия магазин в гаража ни от типа - " по левче". На какви изисквания трябва да отговаря- трябва ли да е регистриран като търговски обект или не?

МнениеПубликувано: 02 Апр 2009, 12:40
от berov
Дай ни повече инфо за "обекта ти". Къде се намира, колко е голям ... ?

китайски дрехи и обувки

МнениеПубликувано: 02 Апр 2009, 15:36
от sss
Гаражът е в кооперацията, в която живеем. Зад гаража има стая, която е свързана с него. Височината е около 2,10 - 2,20. Не знам точно квадратурата, но не е малък. Притеснявят ме новите промени в ЗУТ. Гаражът е наша собственост.

МнениеПубликувано: 25 Апр 2009, 06:38
от iveta__23i
Здравейте!Искам да си направя малко магазинче за китайски дрехи,обувки и домашни потреби но не мога да си намеря откъде да вземам на консигнация.Моля ви ако някой знае такива складове или дистрибутори да ми пише.

Вратовръзки наедро

МнениеПубликувано: 25 Апр 2009, 07:20
от vuzell
Аз имам чудесни вратовръзки - модни, класически, всекидневни, даже някои са подходящи и за дами. Имам над 500 различни модела. Мога да Ви ги доставям на много прилична цена. .

Re: китайски дрехи и обувки

МнениеПубликувано: 26 Юни 2009, 11:21
от Маги
sss написа:Здравейте, искам до открия магазин в гаража ни от типа - " по левче". На какви изисквания трябва да отговаря- трябва ли да е регистриран като търговски обект или не?

Гаража трябва да е със статут-магазин.Ако няма,не можеш да му извадиш вече:)

МнениеПубликувано: 26 Юни 2009, 11:25
от Маги
iveta__23i написа:Здравейте!Искам да си направя малко магазинче за китайски дрехи,обувки и домашни потреби но не мога да си намеря откъде да вземам на консигнация.Моля ви ако някой знае такива складове или дистрибутори да ми пише.

Идеята ти е чудесна!:)Има много вносители на такава стока,трябва само да потърсиш по вестници,по интернет и т.н.Възможно е да договориш с няки от тях на консигнация,но те ще са закъсали складове с малко оборот и високи цени.Тези които работят добре не дават на консигнация.Така,че ако решиш консигнация при всички случаи купуваш скъпо и от там дърпаш назад.