qna написа:Това което си спделил ме заинтригува.Аз се занимавам с интериорен дизайн и в този момент трудно намираме поръчки но не се отказваме.Подай ми повече информация .Трябва добре да проучиш конкуренцията , клиента по какъв начин ще стигнеш до клиента и ще го убедиш да ползва точно твоята услуга.Изглежда елементарно но не е така .Пиши ми на
conkovatakashta@abv.bg
Добре е да се свържем и всеки да сподели какво умее и какво желае да работи. Разполагам с работна ръка за следните дейности: Вентилация, ВиК, електоспециалисти , поставяне теракот,редене на ламинат, циклене на паркет, монтиране на дограма, и още други умения необходими за извършване на подръжка на жилищни сгради.
Освен това аз имам една идея за която също търся съмишленици.
В селата около София вече има много вили, където има доста обща работа. Доста е трудно за виладжиите да си намират хора за извършване на разни дребни , но разнообразни дейности. Някак си не върви да извикаш специялисти за всяко нещо по отделно. Добре е да има хора умеещи повече неща. Скайпа ми е : elka_53
ПП Забравих да спомена мечтата на живота ми е дърводелството. Имам малък опит и голям мерак.