местоположение на магазин

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

местоположение на магазин

Мнениеот flame » 11 Май 2009, 09:29

Здравейте на всички! това е първият ми пост тук но преди това искам да споделя ,че много се зарадвах и изненадах като открих това много пиятно форумче :) след серийните ми разочарования от разни форуми за имоти кадето ако питаш нещот отговоът най често е " наеми си адвокат , тука безплатни консултации не даваме " и където провала на някой е повод за доволно потриване на ръцете тук с радост откривам ,че хората не се страхуват ,че някой ще искара пари и говорят сободно с цифри адреси и тн. айде стига толкова с четките сега ще ми е много интересно вашето мнение по моя въпрос . та значи: с моята приателка сме решили да отваряме магазин за дрехи .Живеем в София в ст.град и сме се насочили към тоя район . в момента правим фирма тази седмица ще е готова и най спешно е да намерим помещение и сме раздвоени. вариантите според мен са 2 единиа е помвщението да е в самия ст. градна централно място с още 7-8 магазина за дрехи в непосредствена близост но с огромен човекопоток и другиа вариант е в новото кварталче (в което всъщност живеем)което се заформи преди няколко години между ст.град и Геме Димитров кадето човекопотока е по малък мо няма нито един магазин а квартала расте с всеки изминъл ден хората разполагат със значително повече пари и всички там са много ентусиазирани да си поддаржат градинките и общите части и всичко ново което се отвори предизвиква интерес .точно по улицата с магазина който сме набелязали минават студенти за спирката на 102 и отиват към НБУ . и тая седмица искаме да решим кое помещение да вземем ,като цените за наем са почти едни и същи . и друго да оточня имам позната със склад за дрехи на едро и мисля да зареждаме от там .дрехите не са от най ефтините но за сметка на това са качествени.та тва е в общи линии моя първи въпрос вие какво мислите кое помещение ще е по удачно
flame
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес