от dimitarma » 04 Юни 2009, 11:56
Бе да влизам в реплика на berov, но не съм съгласен с почти нищо от казаното от него.
Мрежовия маркетинг като бизнес модел е много успешен и изцяло в нормите на съвремието.
1. МНЕНИЕТО, че ще се изложи пред 29 души за да стигне до 1 е погрешно дори и психологически, защото ако е на обратното по всяка вероятност ще достигне до 12 от 30. Ако някой не може да продава и приема предложението за покупка като излагация - не се захваща или отива да се изчисти от този си комплекс.
2. Цитат: * Хората, които могат да продават и имат тези умения, едва ли ще закупят такъв продукт и ще започнат да го предлагат (твърдо НЕ в България) - Е това е вече само МНЕНИЕ, никакви факти. Хубаво е, че братя Райд не са слушали мненията, че хората не могат да летя с машина от желязо, защото иначе не биха създали самолета. Защо тък твърдо не в България, като Хербалайф си продават яко, а бизнеса на хранителни добавки в България прехвърли 10 милиона за 2008 и то само засечени през аптеките.
3.* От опит: ако компания "VISION" не предложи твърда заплата + % от продажбите, не смени продуктите, които предлага и не премахне правилото за закупуването на стоката от продавачите - не виждам бъдеще в България. - НЕ ЗНАМ ЗА VISION КОНКРЕТНО, но твърдата заплата е смешно предложение за мрежовия маркетинг. Няма никаква логика, идеята е да си независим финансово точно от подобна заплата.
cakky - продължавай с всички сили и си разширявай мрежата.
Самия аз НЕ се занимавам с млм бизнес, така че съм обективен до болка.