Компютри под наем

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Компютри под наем

Мнениеот matio » 26 Май 2009, 21:52

Здравейте ,имам идея да започна мой бизнес като предлагам главно компютри под наем,и след това продажба на компютри втора употреба,гаранционен и извънгаранционен сервиз и др.Моля някой ако има общи представи за моя бизнес да пише.
Благодаря предварително!
matio
Нов
Нов

Re:

Мнениеот moskvich » 27 Май 2009, 09:34

Мисля, че студентите могат да ти бъдат една добра целева група.
moskvich
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот matio » 27 Май 2009, 15:48

мерси за мнението
а някой друг нещо да даде съвет.
matio
Нов
Нов

Мнениеот _bioHAZArd_ » 28 Май 2009, 09:23

Може и хора на бизнес посещения, които не искат да мъкнат лаптопи по самолетите
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот matio » 28 Май 2009, 10:48

_bioHAZArd_ написа:Може и хора на бизнес посещения, които не искат да мъкнат лаптопи по самолетите

да,не се бях сетил за това
matio
Нов
Нов

Мнениеот berov » 28 Май 2009, 11:46

* Дай повече инфо за идеята ти ... колко ще искаш на час ... ако този месец използвам лаптопа с интернет за около 30 часа и за това нещо ще ми искаш 30 лева ... хм ... по-дорбре да си взема лаптоп с интернет на изплащане. Разгледай тези оферти: http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/asus_eeepc.php

* Аз лично бих използвал личен компютър, защото събирам информацията на него. Ако ми е важна информацията - не бих искал лаптопа да е на друг ... при така поставени "уравнения" - идеята ти губи 20% потребление

* Ако трябва да си нося информацията на преносима памет, то най-вероятно ще ми трябва принтер и ксерокс, а не компютър - от тази гледна точка отново губиш (ако искам само да прочета написаното / все някой познат ще има компютър)

* Think simple! PC не е случайно съкращение. :)
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот matio » 28 Май 2009, 19:30

berov написа:* Дай повече инфо за идеята ти ... колко ще искаш на час ... ако този месец използвам лаптопа с интернет за около 30 часа и за това нещо ще ми искаш 30 лева ... хм ... по-дорбре да си взема лаптоп с интернет на изплащане. Разгледай тези оферти: http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/asus_eeepc.php

* Аз лично бих използвал личен компютър, защото събирам информацията на него. Ако ми е важна информацията - не бих искал лаптопа да е на друг ... при така поставени "уравнения" - идеята ти губи 20% потребление

* Ако трябва да си нося информацията на преносима памет, то най-вероятно ще ми трябва принтер и ксерокс, а не компютър - от тази гледна точка отново губиш (ако искам само да прочета написаното / все някой познат ще има компютър)

* Think simple! PC не е случайно съкращение. :)

значи,в твоя случай може и да си прав,но ако идваш на едноседмично посещение в софия отдалеч,по добре да си вземеш компутар за 1 седмица ,отколко да носиш твоя.А информацията може да се качи на дискове,преди да се върне компютъра.

П.С. какво имаш в предвид с това:
Think simple! PC не е случайно съкращение. Smile
matio
Нов
Нов

Мнениеот _bioHAZArd_ » 30 Май 2009, 13:30

Има предвид, че идеята става много сложна. Обикновено най-простите неща са най-ефективни. PC е съкращение от персонален компютър или личен.
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Стартиране на собствен бизнес