Франчайзинг

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Франчайзинг

Мнениеот nikko86 » 16 Юли 2009, 22:45

Как ви се струва, има ли смисъл да се дават пари за закупуването на франчайзинг на дадена фирма и какви са горе-долу условията на работа, печалбата се дели между франчайзингодателя и франчайзингокупувача ли :roll:
Имам някаква идея да закупя франчайз на една що годе известна фирмичка, но нямам никаква представа относно функционирането на такъв тип бизнес :oops:
nikko86
Нов
Нов

Здравей

Мнениеот Гост » 17 Юли 2009, 00:18

Да ти кажа с колкото по голяма и печеливша фирма се занимаваш толкова повече ще ти е лицензът например можеш да отвориш макдоналдс срещу скомните 2 милиона лева и отделно всичко останало така че ако си решил да се захващаш със Франчаиз ще ти трябжа доста капитал иначе е идея незнам как са нещата на българските фирми, ти към коя фирма мислиш да се присъединиш ама и аз съм си го мислел но да ти кажа реших че няма смисал да плащам и сам може да действаш.
Гост

Има ли смисъл от франчайзинг

Мнениеот Радостина » 20 Окт 2009, 12:25

Виждам, че се вълнувате от този въпрос, затова ви предлагам да посетите изложението за франчайзинг, както и конференцията, която ще се проведе на 2 ноември в Шератон.

Там ще бъдат представени данни за дейността на франчайзинг фирмите, както и възможност да се запознаете с детайли от конкретни фирми, предлагащи и ползващи франчзйзинг.

Дано инфото, което ви давам да ви бъде полезно:)
Радостина
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 22 Окт 2009, 13:41

Мерси дано съм свободен.
Гост

Мнениеот malcho » 03 Яну 2010, 01:33

Във www.franchising.bg има каталог на фирмите, които предлагат франчайзинг в бг. Те бяха и организатори на изложението. В сайта им може да се прочете доста полезна информация за франчайзинга, за това какво се предлага в българия и за какви пари.
malcho
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес