Собствен бар

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Собствен бар

Мнениеот Гост » 23 Юли 2009, 13:38

Здравейте на всички аз искам даси отворя собствен бар
имам няколко вупросчета на вас може дависе сторят много глупави и се извинявам предварително.
пуржия и най важен вупрос е могали да взема кредит о банка с които да копя помещението и да го залойа него нещо като жилишните кредити?
как стоят вупросите с лицензите и с разрешителните?

БЛАГОДАРЯ преджарително
Гост

Re: Собствен бар

Мнениеот Гост » 23 Юли 2009, 18:00

здравей ще ти дам няколко отговора може да си се сторят заядвили спрямо твоето питане за което се извинявам предварително

по повод първия ти и най важен въпрос отговора е НЕ не можеш да си вземеш кредит от банка с който да купиш помещението и да го заложиш ако разчиташ на това финансиране 100% и очакваш бъдещи доходи от бара си.
По повод на втория ти въпрос за лицензиите и разрешителните ако не знаеш от къде да намериш тази информация не мисля че си постигнеш нещо в начинанието си.

Аз бих ти препоръчал да се хванеш като барман в някой бар.
или да отделиш няколко години от живота са за образование с което ще получиш малко обща култура и елементарни познания които са ти необходими за що годе по платена работа.
ПС ако си пишеш автобиография и мотивационно писмо за предстояща работа като барман в бар или където и да е просто помоли някой да ти я напише от твое име т.като след това ще зададеш въпрос във форума: "" какЖо да правя никЪдИ не могЪ да запоШна рабУта дУри и на раСговУр не съм пУканен от работУдателя ""

dragunov написа:Здравейте на всички аз искам даси отворя собствен бар
имам няколко вупросчета на вас може дависе сторят много глупави и се извинявам предварително.
пуржия и най важен вупрос е могали да взема кредит о банка с които да копя помещението и да го залойа него нещо като жилишните кредити?
как стоят вупросите с лицензите и с разрешителните?

БЛАГОДАРЯ преджарително
Гост

Назад към Стартиране на собствен бизнес