Здравейте на всички ! От доста време ми се мъдри в главата идеята да отворя няколко магазина за хранителни стоки в различни села (да се получи нещо като верига магазини станали популярни по селата) . Знам че потенциалните клиенти няма да бъдат колкото в един голям или малък град , но предвид това че в селата има по 1 магазин (и то направен от дървета или пласмаси без никакъв вид) , мисля че ще мога да осъществя идеята си която е да имам магазин който ще бъде по-приятен за посещения , същевременно и цените да бъдат първоначално (около година , две) по-ниски от останалите магазини в селата , и по този начин да се пазарува само и единствено от мен . Знам че в селата играе факта - "познат при познат отива" , и че половината от хората в селата се познават помежду си , но съм и на мнение че бих преборил това нещо , тъй като умея да развивам контакти и да си печеля доверие (имам опит в "Човешки Ресурси" в една от най-големите фирми в България) . Моля за съвети относно моя бъдещ проект , а и същевременно ще се радвам да ми спомогнете със мнения за това : какви документи ще ми трябват за лиценз на алкохол и цигари (знам че е някъде около 400лв.) , както и за всичко останало което е неоходимо за отваряне на хранителен магазин . Благодаря предварително , спорен ден на всички !