Страница 1 от 1

Магазин за "алтернативни стоки"

МнениеПубликувано: 18 Окт 2009, 10:06
от kalin.stamenov
Здравейте,
не видях подобна тема и затова реших да отворя нова тема. Имам идея и желание да отворя магазин, където ще се продават предимо дрехи, обувки, сувенири и разни артикули (обеци, нашивки,кожени гривни и т.н.). Като цяло всичко ще е насочено към рок/метъл, пънк общността. Та имам 2 въпроса:

1) Откъде мога да се снабдявам с такива дрехи. Според мен би било най-добре да се вземат от производител ама такива не знам. Гледам в ebay (понеже пазарувам доста от там) има богат избор, но как мога да напълня магазина с такива стоки- блузи панталони и т.н. Има ли производители в БГ, които по поръчка биха ми направили някакъв модел с цветове и картинки по мой избор? Същото важи и за обеците, сувенирите и т.н.

2) Има ли шанс от чужбна да поръчам стоки от производител? Ама как става доставката и няма ли да излезе скъпо?

Ще се радвам и на някой друг съвет :)

МнениеПубликувано: 18 Окт 2009, 10:38
от berov
С какъв капитал разполагаш?

МнениеПубликувано: 18 Окт 2009, 11:05
от kalin.stamenov
А да пропуснах да спомена. Като начало смятам до 5000-6000лв ще е достатъчно (максимум 10000) понеже все пак ще има дрехи и дрънкулки. Естествено заема не е изключен. Нямам и помещение, ще търся нещо под наем. Цените за помещения около 40 квадрата (което е достатъчно според мен) са около 250-300 лева на месец. Да поясня също, че става въпрос за Русе.