Продавачка

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Продавачка

Мнениеот RaIDeR » 21 Дек 2009, 19:31

Имам фирма ЕООД и магазин за дрехи втора употреба , работя сам искам да си наема продавачка за делничните дни какво трябва да направя ?
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот RaIDeR » 24 Дек 2009, 23:38

Кажете де че съм на зор знам че знаете !
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Маги » 25 Дек 2009, 11:48

Можеш да пуснеш обява в местен вестник или в интернет или в някоя агенция за работа....а даже и да разлепиш обяви по стълбове или маркети:)
Маги
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот RaIDeR » 29 Дек 2009, 20:36

Нещо не ме разбрахте май !!! Нали трябва да я осигорявам трябва да сключя договор с нея да и превеждам пари по сметка ! Може ли да и плащам на ръка , къде трябва да ида и какви докоменти да представя ? Незаконно ли би било ако наема близка приятелка без договор , а роднина ?

Помогнете с инфо моля !
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Маги » 30 Дек 2009, 10:14

RaIDeR написа:Нещо не ме разбрахте май !!! Нали трябва да я осигорявам трябва да сключя договор с нея да и превеждам пари по сметка ! Може ли да и плащам на ръка , къде трябва да ида и какви докоменти да представя ? Незаконно ли би било ако наема близка приятелка без договор , а роднина ?

Помогнете с инфо моля !

Аз имах една продавачка без договор и ми направиха акт.Май ако я наемеш по граждански договор имаш някакви облекчения за себе си,не си спомням точно как беше.Най-добър отговор ще получиш от счетоводител.Трябва и да и плащаш осигуровки някакви си,но питай счетоводител,той точно ще ти каже.Ако е твоя позната и е съгласна да работи без договор,не е нужно тогава...просто я предупреди ако дойдат на проверка да каже,че не работи тук!!!!а ти помага за 2-3 часа,защото примерно си отишъл на зъболекар :wink:
Маги
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Маги » 30 Дек 2009, 10:32

RaIDeR написа:Нещо не ме разбрахте май !!! Нали трябва да я осигорявам трябва да сключя договор с нея да и превеждам пари по сметка ! Може ли да и плащам на ръка , къде трябва да ида и какви докоменти да представя ? Незаконно ли би било ако наема близка приятелка без договор , а роднина ?

Помогнете с инфо моля !

А да те попитам,от къде зареждаш със стока?Да обменим малко инфо :)
Маги
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот RaIDeR » 30 Дек 2009, 17:27

От Русе нали знаеш то като напишеш дрехи вт у и ти излиза Ню Йорк но 60 % от нея нестава тях ги дарявам и раздавам безплатно но не в магазина ,та затова и печялбата ми не е голяма ;) но пък аз не съм лаком хехе инъче има много складове а най добре е да имаш лична връзка в някоя страна и да ти пращат спец за теб ;)
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Маги » 30 Дек 2009, 17:43

RaIDeR написа:От Русе нали знаеш то като напишеш дрехи вт у и ти излиза Ню Йорк но 60 % от нея нестава тях ги дарявам и раздавам безплатно но не в магазина ,та затова и печялбата ми не е голяма ;) но пък аз не съм лаком хехе инъче има много складове а най добре е да имаш лична връзка в някоя страна и да ти пращат спец за теб ;)

То ако 40% става,тогава стоката си я купил на 6 лв,те по 2.50 май продаваха,но дали тия 40% са запазени?и аз мисля от този вносител да взема.
Маги
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот RaIDeR » 30 Дек 2009, 18:01

еми те на мен ми я продават на 4 лв от които продавам само най доброто
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Стартиране на собствен бизнес