RaIDeR написа:Зависи мн както каза колегата ! От 100-до 4000 лв
Венцислав написа:Още някои неща от които зависят печалбите: Реклама (на точните места в точното време) Доброто обслужване на клиентите, Промоции, Томболи, Изцяло фокусиране върху мотото "Доволен Клент" ,както и още и още други неща.
RaIDeR написа:Мила разбери няма как да изключваш разни неща ! Всичко е много относително най добра преценка би могла да направиш единственно ти ! Аз ще ти помогна с въпросите които трябва да си зададеш !
А именно имам ли амбиция желание упоритост кураж увереност , под наем ли или собственно , каква стока колко струва за колко ще я продавам , персонал , разрешителни , капитал , съдружници , реклама , търсеност ! За тези се сещам сега но има доста още ,направи си груба сметка , но това е възможно най дребния и евтин бизнес , така че не му мисли много няма кой знае какво да загубиш първоначялна стока струва 2000 лвако не върви ще я продадеш на цената на която си я зела ще загубиш само времето си !
Сега друго ясно е че колкото по малка инвестицията толкова по малки приходите та неочяквай с този вид бизнес да забогатееш !
И накрая един съвет хората може да нямат пари но не копуват от гаражчета пълни с парцали
RaIDeR написа:Сега друго ясно е че колкото по малка инвестицията толкова по малки приходите та неочяквай с този вид бизнес да забогатееш !
Венцислав написа:RaIDeR написа:Сега друго ясно е че колкото по малка инвестицията толкова по малки приходите та неочяквай с този вид бизнес да забогатееш !
Вариант е изграждане на фирмена идентичност, нещо с което да се различава от другите магазини, примерно (втора услуга - безплатна) нещо свръх идейно и в същото време просто. (зависещо от мястото, инвестицията и т.н) и след това изграждане на този магазин (марката) в няколко града. забогатяването тогава няма да е мисия невъзможност с този бизнес според мен, но и другите фактори са толкова много. Успех
RaIDeR написа:Моя магазин е 50 кв но е по луксозно и от магазини продаващи маркови дрехи всичко е много семпло и чисто а и подредено влизат доста заможни хора и готини мацки цените са високи но пък няма навалици да се бутатима слаби месеци и силни зимата замира ама и мен ме хваща мързела
търся си друго място откадето да зареждам тей като имам мн стока която дарявам мисля си даже да се преориентирам към олтлети ! Успех на теб ! С желание всичко се постига
това е моята тайна
Маги написа:RaIDeR написа:Зависи мн както каза колегата ! От 100-до 4000 лв
То е ясно,че зависи от много неща,но ориентировъчно...Дадох пример с квадратурата на магазина,което предполага и колко стока ще има вътре.Бих искала да чуя отговар на работещи в тази сфера.До колкото знам вие отворихте точно такъв магазин,и аз мисля това да направя,но все още не съм решила:)
RaIDeR написа:Браво колега възкръсна тема от 2009 та година , тя колежката сигурно се е оправила вече ако е така нека сподели !
Инъче казах ,че рискува 2 бона за стока като приемем че има фирма или ще и е потребна дори и да не успее с този вид бизнес,че има собственно помещение или нод наем което ще ползва дори да не успее с този бизнес,и така загубата ти е само стока и време,ток и вода
И все пак вярно ,че риск винаги има няма как все пак който игае печели или губи 50на50%а този който не играе 100% няма вечоятност да спечели !
Назад към Стартиране на собствен бизнес
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта