Започване на бизнес: Кафе клуб

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Започване на бизнес: Кафе клуб

Мнениеот Гост » 24 Дек 2009, 17:30

Здравейте!
Имам една идеика относно кафе-клуб, нещо необикновено което да разчупва свободното време на хората, така както пред деня, така и през нощта.Обаче нещата в началото са ми съвсем простички имам само идеята на гърба си и се интересувам от стъпките по които трябва да премина за да осъществя идеята ми ... Регистриране на ЕООД, бизнес планове намиране на подходящ терен, финансиране и прочие надявам се да има някои, който да ми поднесе повечко светлина в "тунела" по иначе толкова важните начални стъпки, а може би и обмяна на опит и информация. ;)

Благодаря предварително :)
Гост

Мнениеот Венцислав » 29 Дек 2009, 16:02

Прегледай хубаво сайта и форума. За тази тема се е писало доста, информацията е има.
Аватар
Венцислав
Нов
Нов

Re: Започване на бизнес: Кафе клуб

Мнениеот Маги » 29 Дек 2009, 16:07

infinity написа:Здравейте!
Имам една идеика относно кафе-клуб, нещо необикновено което да разчупва свободното време на хората, така както пред деня, така и през нощта.Обаче нещата в началото са ми съвсем простички имам само идеята на гърба си и се интересувам от стъпките по които трябва да премина за да осъществя идеята ми ... Регистриране на ЕООД, бизнес планове намиране на подходящ терен, финансиране и прочие надявам се да има някои, който да ми поднесе повечко светлина в "тунела" по иначе толкова важните начални стъпки, а може би и обмяна на опит и информация. ;)

Благодаря предварително :)

Само не разбрах защо ти е ЕООД?
Маги
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Стартиране на собствен бизнес