Може би ще се повторя,но досега не видях такава тема и затова реших да напиша няколко нещо от които видимо се интересувам.
1. В момента помещението наето от мен е със стар статус офис-магазин.Имам регистрирана фирма за търговия на дребно и едро с дрехи,нова е и затова не съм наясно много с нещата.Мога ли да взема решението от човека,което със стар статус и е на негово име и на неговата фирма,за пред евентуална проверка? Помещението ми няма витрина има врата и два малки прозореца и е общинска собственост,в блок е и на събрание е решено да ми се даде под наем,за срок от 1 година.Трябва ли да отида отново в общината за района ми,за да правя пререгистрация на статуса и дали трябва да бъде на мое име или на фирмата ми.Аз съм си собственик,управител и продавач.
2.Какви документи са ми необходими при евентуална проверка от страна на икономическа полиция,за произхода на стоки и прочие..... Имам фактура и пазарувам от представители,които се занимават едиствено и само с търговия и внос на дрехи от Китай и Турция на маркови дрехи,като имам предвид марокови дрехи ще Ви изброя и марките,които искам да предлагам:BOTTEGA VENETA,BULGARI,CALVIN KLEIN,CHRISTIAN DIOR,DIESEL,D&G,EMPORIO ARMANI,ERMENEGILDO ZEGNA,FENDI,EXTE',FERRAGAMO,GIANFRANCO FERRE',FURLA,FRANKIE MORELLO,GUCCI,HUGO BOSS - HUGO,HUGO BOSS - BOSS,JUST CAVALLI,MISS SIXTY,PRADA,VERSACE,YVES SAINT LAURENT и много други.Естествено,че подпирам минали колекции и не толкова актуални,но все пак и разчитам на това да не надувам цените както останалите магазини,понеже наема не ми е толкова голям и местото и разположението на "магазина" не е на ключово място и разчитам на факта да имам повече клиенти,заради ниските цени на стоките и вътрешния интериор на "магазина".
3.Какви документи са ми необходими,за да нямам проблеми с институциите????
Ще се раздавам някой да ми отговори качествено,защото вече нямам търпение да го отворя и да заработи като хората,а не само да седя и да го гледам как почти не се отваря и как няма живот в него.Благодаря Ви предварително!