Здравейте,
от няколко години имам идея за поставяне на вендинг машини от този тип на вече набелязани от мен места. Според мен идеята е оригинална и интересна и се надявам нещата да потръгнат. Бюджета който смятам да отделя е около 17 000лв. , като започна с 4-8 смесени машини за тампони и превръзки.
Как ви се струва идеята? Някой захващал ли се е с нещо подобно и би ли споделил някакъв опит с мен? Ако ви е по-удобно пишете на мейл:
nyignatov@gmail.com
Проблема е, че не съм избрал конкретна марка автомати, а в България са предимно втора ръка или универсални с възможност да ги пълниш с вафли, солети, презервативи, чипсове и всякакви други такива.
Ако сред вас има представители на фирми занимаващи се с производство и дистрибуция на вендинг машини от този тип, за мен ще е удоволствие да обменим информация,данни и евентуално да работим заедно.
Ако се намират хора запознати с политиката на фирми като Always, Everbel, Либрес, Натурела, Карина, Палумита или някоя, с която аз не запознат и са отворени за вендинг промотиране, нека пишат.
Благодаря ви предварително