Вендинг бизнес с автомати за дамски превръзки и тампони

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Вендинг бизнес с автомати за дамски превръзки и тампони

Мнениеот Nyignatov » 26 Мар 2010, 18:11

Здравейте,
от няколко години имам идея за поставяне на вендинг машини от този тип на вече набелязани от мен места. Според мен идеята е оригинална и интересна и се надявам нещата да потръгнат. Бюджета който смятам да отделя е около 17 000лв. , като започна с 4-8 смесени машини за тампони и превръзки.
Как ви се струва идеята? Някой захващал ли се е с нещо подобно и би ли споделил някакъв опит с мен? Ако ви е по-удобно пишете на мейл:
nyignatov@gmail.com

Проблема е, че не съм избрал конкретна марка автомати, а в България са предимно втора ръка или универсални с възможност да ги пълниш с вафли, солети, презервативи, чипсове и всякакви други такива.
Ако сред вас има представители на фирми занимаващи се с производство и дистрибуция на вендинг машини от този тип, за мен ще е удоволствие да обменим информация,данни и евентуално да работим заедно.
Ако се намират хора запознати с политиката на фирми като Always, Everbel, Либрес, Натурела, Карина, Палумита или някоя, с която аз не запознат и са отворени за вендинг промотиране, нека пишат.
Благодаря ви предварително
Nyignatov
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Мар 2010, 17:40


Мнениеот nedka27 » 27 Мар 2010, 08:22

Здравей, имам познат който се захвана да работи във фирма внасяща и монтираща всякакъв вид апарати от кафе до сладки и безалкохолно.Нашата област и град са малки и възможностите за поставяне на подобни апарати не е много голяма.Просто са пренаситени.Въпреки всичко той успя да пробие с 30 апарата и сега казва, че е добре.Имай предвид, че той е на процент и е работник, а не собственик.Неговият шеф внася тези апарати и конкурентни фирми си купуват за монтаж.Явно идеята ти е добра, остана да избереш подходящите оборотни места.
Не дадох контретна информация, но се надявам поне малко да съм ти помогнала.
Успех в начинанието!
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 70
Регистриран на: 03 Фев 2010, 08:29


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта