от Rado_82 » 29 Мар 2010, 20:38
Като се замисля, това са основни въпроси. "Аха" да ги нарека глупави, защото толкова заведения има вече отворени и работещи, и пак от време на време се задават ей такива въпроси.
Не се е разтърсил човека?
Или и да се разтърси, надали днес ще намери информацията, която му е необходима?
А не изглежда отговорите да биха били нещо сложни..
Възможно ли е да се направи, уважаеми администратори и модератори на karierist.com, наръчник за отваряне на магазин, заведение, автомивка - където на едно място е събрана цялата проста, но изглежда неявна информация за това?
russonera, не разбрах точно дали това заведение е направено готово и е работило, и ти го продават цялото за 100 000 лв?
Аз нямам заведение, също и с неща като разрешителни съм достатъчно скаран, но за зареждането мога да предположа, че в сравнение с тези 100 000 лв не бива да се притесняваш въобще. За едно обикновено малко магазинче 5 до 10 000 лв са си направо чудесно, а за заведение доколкото мога да си представя - стоките купуваш достатъчно евтино за да ги продадеш накрая с една голяма надценка. Нещо като - оборота в заведение не е толкова на стока, колкото на клиенти. Наеми, заплати.. тези неща непрестанно дърпат назад.