Моля за помощ !

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Моля за помощ !

Мнениеот Гост » 19 Май 2010, 17:45

Здравейте! Имам следният проблем: преди няколко месеца разработих няколко бизнес проекта и тъй като нямах нужната финансова подкрепа с която да започна реализацията им се обърнах към различни фирми за рисков капитал и сходни такива.

Тъй като никоя от фирмите за реализация на проектите ми не предлагаше договор преди да представя самата концепция реших да рискувам и да предоставя един от малките си проекти в тази насока, не след дълго обаче проектите ми бяха отказани но за най-голямо съжаление ги видях реализирани, но без мое участие, за което разбира се предполагах, че така ще стане но за жалост реших да рискувам.

Бих желал да Ви попитам дали можете да ми предложите някоя алтернатива за това как мога да постъпя и към кой да се обърна за реализация на по сериозните си проекти така че да съм сигурен, че този път ще взема участие в тях.

Ако може да ми предложите някоя сигурна фирма, която да не е българска ще съм Ви много благодарен или какъвто и да е друг начин за реализацията им. Благодаря предварително !!!
Гост
 


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта