Моля за съвет- риболовен магазин

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Моля за съвет- риболовен магазин

Мнениеот Office » 15 Юни 2010, 10:56

Здравейте на всички! От 3 месеца се опитвам да разработя риболовен магазин ( риболовно, водолазно, двигатели и т.н). Оказва се, че само нормалните цени( дори ниски), добро зареждане и отношение към клиентите не са достатъчни. Мисля, че грешката ми е в избора на мястото. Мислех, че ако е до морето... ще има клиенти.
Търся съвет относно мястото на такъв магазин
Office
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 16 Юни 2010, 08:26

Здравей, виждам че си от Варна.Мисля, че там ще се получи трудно, защото конкуренцията е доста голяма.Всички рибари знаят за Рибока, а и те усетиха кризата май.Мястото сигурно има значение, но виж тяхното място къдее и работата им вървеше много.Даже от Добрич ходиха хора да си пазарят там.Опитай с реклама.Разлепи бележки по улиците.Вземат около 5 ст на афишче.Освен това незнам продаваш ли захранки и рибарските принадлежности на каква цена са.Много ефтините също не вървят и скъпите не са оборотни.Аз също продавах рибарски принадлежности, но в Добрич.Опита ми показа например, че марки като Джаксън бяха оборотни.Повече ми търсеха захранки, тежини, куки, блесни и др.Те са ниско стойностни, но разработват магазина.Опитай да работиш в Неделя, когато рибарите ходят повече за риби.
Това е от моя опит, незнам дали съм ти помогнала, но ти пожелавам успех.
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Моля за съвет- риболовен магазин

Мнениеот ivayllo » 16 Юни 2010, 18:39

Office написа:Здравейте на всички! От 3 месеца се опитвам да разработя риболовен магазин ( риболовно, водолазно, двигатели и т.н). Оказва се, че само нормалните цени( дори ниски), добро зареждане и отношение към клиентите не са достатъчни. Мисля, че грешката ми е в избора на мястото. Мислех, че ако е до морето... ще има клиенти.
Търся съвет относно мястото на такъв магазин

Гледам има един магазин във Възраждане риболовен , да не става въпрос за него ?! Ако е за него пиши да ти кажа какво точно да направиш !
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Моля за съвет- риболовен магазин

Мнениеот nikolay » 26 Окт 2014, 21:20

здравейте
Тъкмо завърших магазина и сам се насочил да бъде рибарски магазин някой може ли да ми каже от къде мога да си го заредя с рибарски материали и как стоят нещата с закупуването им предварително ли се плащат или може на консигнация. ! От къде е по по изгодно да се купи толкова стока, някакви фирми които внасят или произвеждат ...
Почвам да ровя в нета но ако някои има опит в тази сфера ще е голям плюс..
Благодаря ви
nikolay
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес