Ред за разполагане на павилион

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Ред за разполагане на павилион

Мнениеот Vaskostz » 14 Юли 2010, 22:29

Здравейте!
Имам идея за павилионче-преместваем времеви обект за закуски, който да е на общинско място.
Лошото е че бюрокрацията е огромна и незнам откъде да започна - ясно ми е че трябва да се направи търг, да се ходи до архитектура и благоустройство и т.н. ... но какви документи, при кого, как да подходя и т.н... и ще ми опънат ли нервите ако искам да прекарам ток и вода, понеже искам да се занимавам с вид закуски?
http://vaskodesign.hit.bg

Уеб услуги на ниски цени
Vaskostz
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 15 Юли 2010, 07:41

Здравей, преди време имах идея за павелион за ядки.Отидох първо в информационният център в общината.Там ме пратиха в кадастъра, за да видят има ли планове за това място.При мен се указа, че не става.Така че първо в информационният център и от там ще те упътят какво да правиш.Освен това, щом ще е за закуски, ще ти се наложи да ходиш и в ХЕИ.
Успех в начинанието!
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот vanko12 » 30 Юли 2010, 17:14

За документацията почти нищо не мога да ти кажа но това е добра идея наскоро гледах да продават преместваем павильон.Това е изгодно защото може да го ползваш и сезонно например лятото отиваш на морето и там продаваш свършва сезона и се връщаш пак.Другия вариант е каравана има и такива търговски точно за закуски и в тях има ток и резервоар с вода.
Надявам се да съм бил полезен поне донякаде
vanko12
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес