Дали е доходно?

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Дали е доходно?

Мнениеот Гост » 14 Сеп 2010, 09:32

Здравейте,
имам идея за собствен бизнес но незнам точно какво ми е необходимо и дали ще изкарвам приличен доход. Бих се радвала ако изразите мнението си.
Идеята ми е да шия уникални дрехи и да ги продавам на цени, достъпни за обикновенния куповач. Според вас дали ще имам клиенти? Също така бих шила дрехи и попоръчка, ккто и да преправям по-старички дрехи по желание на клиенти. Града в който живея е малък и едва ли да се скъсвам от рбота, така че мисля да си направя сайт или да пусна обяви в разни такива сайтчета за малки обяви. Някой знае ли необходими ли са документи и ако са какви за стариране на нещо такова?

Благодаря предварително!
Гост
 


Мнениеот icelemon » 14 Сеп 2010, 14:51

Здравей!
Зависи на каква цена ще предложиш тези дрехи. Всъщо така много зависи и какви модели ще предлагаш. Можеш да шиеш дрехи и да ги продаваш по магазините или предоставиш на консигнация. Но ми е интересно на каква цена ще произвеждаш дрехите понеже и аз съм се замислял за нещо такова.
icelemon
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 47
Регистриран на: 26 Яну 2008, 01:00

Мнениеот Гост » 14 Сеп 2010, 17:16

Все още не съм достатъчно наясно по този въпрос, но замисълът ми е да се доближават до цените на дрехите, коио се продават в обикновен магазин, естествено малко по-скъпи, но не дръстично а нещо от рода на около 5лв. повече, защото все пак дрехите ще са уникални. Например една блуза ще е 15-20лв, една рокля 20-30лв, пола около 20-25лв. също така може и нещо като костюми за 40-50лв. Нещо такова, но разбира се всяка дреха ще си има различна цена в зависимост от модела.
Гост
 

уникални цени

Мнениеот MLM » 17 Сеп 2010, 10:35

уникалните дрехи са за уникални клиенти и на уникални цени.важно е да оцениш правилно труда си- уникално.успех
Мрежовият маркетинг(МЛМ) е полезен на всеки и във всичко...
MLM
Нов
Нов
 
Мнения: 6
Регистриран на: 17 Сеп 2010, 10:04
Местоположение: Велико Търново

Re: уникални цени

Мнениеот Гост » 10 Окт 2010, 22:46

MLM написа:уникалните дрехи са за уникални клиенти и на уникални цени.важно е да оцениш правилно труда си- уникално.успех


Виж сега...всеки работи на 100% надценка и нагоре. Ако ми предоставиш една пола на цена 25 лв, аз ще я пусна на 50 лв, за да мога да си платя и аз наема и да имам печалба за една нормална заплата.

На какво ще заложиш? На качество ? На цена ? Ако гониш цена, не можеш да догониш Китай. Сложнотата на дрехата каква ще е ? Модела? Плата?

Знаеш всичко определя пазара на една стока. Препоръчвам ти да продаваш в Аукро - търговете на цени които те устройват тебе. Ако шиеш качествено и правиш новаторски интересни дрехи, не се притеснявай да се свържеш с бутици и да им предложих дрехите ти. Регистрирай марка и работи и развивай нея.

Успех!
Гост
 

Мнениеот Cypermethrin » 11 Яну 2011, 17:34

Сложи ако искаш и 300 процента надценка и се чуди как да си платиш наема.
По добре днеска да продадеш на 100 човека с по 10 лв печалба от всеки
отколкото на трима с по 40 лв печалба
Cypermethrin
Нов
Нов
 
Мнения: 10
Регистриран на: 11 Яну 2011, 17:09


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron