Но, като се замислям, студио Luminosa не звучи зле.

Luminosa написа:Сравнително бързо ще станат може би, защото ...![]()
karierist написа:Luminosa написа:Сравнително бързо ще станат може би, защото ...![]()
Защо трябва да се плаща?Ти да не отваряш някаква банка?
![]()
Luminosa написа:Надявам се с този си постинг да не ставам смешна в очите на хората, които толкова много ме съветваха и помагаха преди половин година, именно, за да бъда успешна в плановете си.![]()
Ilijana написа:Luminosa написа:Надявам се с този си постинг да не ставам смешна в очите на хората, които толкова много ме съветваха и помагаха преди половин година, именно, за да бъда успешна в плановете си.![]()
Целта на съветите ни е да прецениш силите си преди да си се захванала със собствения бизнес, а не да разбереш след това, че нещо те притеснява.Хората точно затова правят бизнеспланове - за да прогнозират и планират бъдещото на бизнеса си.
Много добре правиш, че не бързаш!![]()
Luminosa написа:Салон още няма.![]()
Минах едни обучения и курсове (не козметични, а меркетинг, мениджмънт и какво ли още не), които ясно ми показаха, че не съм готова за подобно нещо.
Ilijana написа:Luminosa написа:Салон още няма.![]()
Минах едни обучения и курсове (не козметични, а меркетинг, мениджмънт и какво ли още не), които ясно ми показаха, че не съм готова за подобно нещо.
Какво точно те притеснява?
Назад към Стартиране на собствен бизнес
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта