Мрежов маркетинг

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Чували ли сте за мрежов маркетинг?

Да
5
31%
Да
5
31%
Не
3
19%
Не
3
19%

Общо гласове : 16

Мрежов маркетинг

Мнениеот Ангел Султанов » 16 Ное 2007, 16:03

Според мен това е най - добрия начин да започнеш собствен бизнес с минимум капитал.
Тук става въпрос за разпространение на продукти и услуги чрез изграждане на мрежа от потребители. Има много компании, които разпространяват стоки и услуги за милиарди долари по този начин. Според специалистите до края на 21 век около 75 % от продуктите и услугите ще се разпространяват по този начин! Това откр8ива невероятни възможности за всеки, който иска да бъде свободен. Според последните проучвания през следващите 5 години се очаква този начин на разпространение да залее България. Въпроса е кой ще го притежава :lol:
Намерете своето "ЗАЩО" преди то да ви е намерило!!! Бъдете свободни !
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 16 Ное 2007, 16:33

Орифлейм.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Ангел Султанов » 16 Ное 2007, 16:49

Дааа, козметиката им е средно хубава и определено е по - добра от това, което има по магазините :lol: Работата е там , че в Орифлейм се залага основно на продажбите а не на изграждане на мрежа от потребители, които да си купуват директно от компанията, а на теб да ти се плаща за рарастване ная пазара......
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 16 Ное 2007, 21:54

Г-н Султанов, Вие към коя фирма работите като независим дистрибутор - Вижън, Хербалайф, Форевър Ливинг, Грийн Мастър, Аквасорс, Лайонес или някоя друга? Между другото Орифлейм освен с директни продажби се занимава и с изграждане на мрежа от дистрибутори. Това го научих съвсем скоро от една дистрибуторка на Орифлейм, която имаше на първа линия 10 човека.
Гост

Мнениеот Гост » 16 Ное 2007, 21:59

Късно се сетих да погледна вашият сайт. Вие сте дистрибутор на Амуей - една от първите или може би първата МЛМ компания.
Гост

Мнениеот Ангел Султанов » 19 Ное 2007, 15:22

Да точно така. Аз съм абонат на компания Amway, която е първата в света, предлагаща продукти по този начин. Към момента е втората по големина мрежа в света ( като брой абонати ) след мрежата на Интернет!
Колкото до това, че и Орифлейм градят мрежа - да това е така. Разликата е в това, че там се залага основно на продажбите, докато в Amway целта е да се изгради мрежа от потребители на продукцията, които допълнително могат и да продават на крайни цени. Идеята тук е да разполагаш с всички продукти, които са необходими за потреблението на едно семейство, така че вместо да ги купуват от магазина хората да станат абонати на компанията и да си ги взимат от там. Това естествено носи и едни много добри доходи.
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Мнениеот Ангел Султанов » 14 Дек 2007, 18:22

Ехоо, темата не ви ли е интересна, или зимата не е подходящо време за бизнес??????
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Мнениеот mi_9 » 14 Дек 2007, 20:56

Г-н Султанов, може би не самата тема не е интересна, а начинът, по който я представяте. А и пробутвате скрита реклама... :wink:
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ангел Султанов » 15 Дек 2007, 11:50

Добре, взимам си поука. Идеята ми беше по- скоро да популиаризирам идеята за мрежовия маркетинг, като възможност за стартиране на соствен бизнес, която дава много предимства. Ще внимавам за напред какво пиша за да няма повече реклама от моя страна. s::
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Мнениеот FFIbg » 18 Яну 2008, 04:13

Подкрепям мнението ,че мрежовият маркетинг е бизнесън на 21 -ви век.Аз също се занимавам с мрежов маркетинг Тук вече е от голямо значение и коя е компанията и какви са продуктите ,какво е качеството им.
Десет съвета за успешни продажби
1. Планирайте и обмисляйте добре всяка своя стъпка.

2. Продавайте продукти и услуги, от които клиентите имат нужда.

3. Продавайте продукти и услуги, с високо качество, в което вие самите трябва да бъдете убедени.

4. Колкото и да са необходими и качествени продуктите или услугите, продавайте ги на цена, която клиентите са готови да платят.

5. Винаги използвайте добре таргетирана реклама, която да показва най-добрите страни на вашите продукти и услуги, на подходящата целева аудитория.

6. Стремете се винаги да бъдете любезни, внимателни и учтиви с клиентите си.

7. Стремете се да знаете възможно най-много за вашите клиенти, партньори и конкуренти.

8. Поддържайте добра отчетност и задължително анализирайте продажбите си.

9. Стремете се да бъдете първи и да предложите нещо, което конкурентите не предлагат.

10. Никога не забравяйте, че на пазара има само един истински „господар”, и това е клиента.

bogatstvo.net

Препоръчвам този сайт на мене ми беше много полезен да се подготвям за презентации.

П.П Ценноста на идеята лежи в използването й.
Последна промяна FFIbg на 16 Юни 2008, 08:15, променена общо 1 път
FFIbg
Нов
Нов

Мнениеот Ангел Султанов » 18 Яну 2008, 14:32

здравеите, благодаря за препоръката ви. аз междо другото си направих такава презентация, но мисля че трябва да я насоча към определена група хора, че не свеки е за този вит бизнес. с времето се обеждавам че е така ..даи те ми и други съвети благодаря за отговора и мнениетови предварително. :D
Аватар
Ангел Султанов
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес