Petkov написа:Най-накрая се реших и след всички перипетии и идеи реших, а и намерих пари и съдружник за кафе. Помещението е 70м2 и е на главен булевард в нова лукс сграда. Сега е важно името, моят колега се е заел с всички проучвания и т.н. защото той познава хора, които вече имат кафета и ресторанти и ще му помогнат със съвети. Ако и вие можете, помагайте мерси, това вече е наистина сериозно и се надявам да стане възможно най-бързо, защотото и двамата сме сериозни, а и имаме необходимия капитал.
Petkov написа:много разчитам на професионалистите от този форум но май много не ми помагате с името моля наустина имам нужда вече ви казах няма забележителности а и ми хрумна ново име- Шоколад. Ако ми хрумне нещо друго пак ще ви пиша, но наистина ви моля ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Petkov написа:В момента вътрешната дизайнерка се е развихрила, най-добрата е в Благоевград, основните работи са готови- бар, санитарен възел, плочки и ламинат, стените, тавана, сега правят и музиката, че тя трябвало да е специална ми обясниха от един магазин за инструменти и озвучаване. Мебелите са поръчани- столове, маси, сепарета, имаме фризери- кока-кола, туборг(пиринско пиво), мисля да купим и един за торти, поръчали сме платна със много интересни фотоси(поръча ги дизайнерката), документите са ок мисля следващата седмица да видя имам един човек в РИОКОЗ, който за 2 дни оправи всички документи( срещу доста добро заплащане) и да уредим едно бързо разрешително за цигари. За сега е това.
Petkov написа:Как мислиш добре ли се движим
Назад към Стартиране на собствен бизнес
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта