Страница 1 от 1

Най-накрая (намерих пари и съдружник за кафе)

МнениеПубликувано: 11 Фев 2008, 11:17
от Petkov
Най-накрая се реших и след всички перипетии и идеи реших, а и намерих пари и съдружник за кафе. Помещението е 70м2 и е на главен булевард в нова лукс сграда. Сега е важно името, моят колега се е заел с всички проучвания и т.н. защото той познава хора, които вече имат кафета и ресторанти и ще му помогнат със съвети. Ако и вие можете, помагайте мерси, това вече е наистина сериозно и се надявам да стане възможно най-бързо, защотото и двамата сме сериозни, а и имаме необходимия капитал.

МнениеПубликувано: 11 Фев 2008, 11:57
от Luminosa
Честито! Стискам палци всичко да мине бързо и да останете доволни от резултата. Ако ми хрумне нещо - веднага ще пиша.
Предполагам вълнението, което те е обзело...лично съм го изпитала.
Успех.

Re: Най-накрая

МнениеПубликувано: 14 Фев 2008, 11:10
от Ilijana
Petkov написа:Най-накрая се реших и след всички перипетии и идеи реших, а и намерих пари и съдружник за кафе. Помещението е 70м2 и е на главен булевард в нова лукс сграда. Сега е важно името, моят колега се е заел с всички проучвания и т.н. защото той познава хора, които вече имат кафета и ресторанти и ще му помогнат със съвети. Ако и вие можете, помагайте мерси, това вече е наистина сериозно и се надявам да стане възможно най-бързо, защотото и двамата сме сериозни, а и имаме необходимия капитал.


Пожелавам ти добре да се разбираш с колегата /това е много важно за съвместен бизнес/!

Разбира се, че ще ти помагаме със съвети, стига това да е в нашите възможности. Пиши - ако исаш да обсъдиш или питаш нещо.

Как върви кафенето? Вече работи?

все още не

МнениеПубликувано: 16 Фев 2008, 21:05
от Petkov
кафето още не работи няма име

МнениеПубликувано: 16 Фев 2008, 21:37
от Ilijana
За желаещите да се включат в търсенето на името за заведението -
http://forum.karierist.com/viewtopic.php?t=594 :<:

МнениеПубликувано: 17 Фев 2008, 00:43
от Luminosa
То хубаво, но само с желание не става...трябва и музаа! :lol: :lol:

хайде

МнениеПубликувано: 19 Фев 2008, 00:54
от Petkov
много разчитам на професионалистите от този форум но май много не ми помагате с името моля наустина имам нужда вече ви казах няма забележителности а и ми хрумна ново име- Шоколад. Ако ми хрумне нещо друго пак ще ви пиша, но наистина ви моля ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩ :D :D :D :D :D :D

Re: хайде

МнениеПубликувано: 19 Фев 2008, 09:50
от Ilijana
Petkov написа:много разчитам на професионалистите от този форум но май много не ми помагате с името моля наустина имам нужда вече ви казах няма забележителности а и ми хрумна ново име- Шоколад. Ако ми хрумне нещо друго пак ще ви пиша, но наистина ви моля ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩ :D :D :D :D :D :D


Името обсъждаме тук: http://forum.karierist.com/viewtopic.php?t=594

МнениеПубликувано: 20 Мар 2008, 16:05
от Ilijana
Petkov написа:В момента вътрешната дизайнерка се е развихрила, най-добрата е в Благоевград, основните работи са готови- бар, санитарен възел, плочки и ламинат, стените, тавана, сега правят и музиката, че тя трябвало да е специална ми обясниха от един магазин за инструменти и озвучаване. Мебелите са поръчани- столове, маси, сепарета, имаме фризери- кока-кола, туборг(пиринско пиво), мисля да купим и един за торти, поръчали сме платна със много интересни фотоси(поръча ги дизайнерката), документите са ок мисля следващата седмица да видя имам един човек в РИОКОЗ, който за 2 дни оправи всички документи( срещу доста добро заплащане) и да уредим едно бързо разрешително за цигари. За сега е това.

Petkov написа:Как мислиш добре ли се движим


Според мен много добре се движиш, а и доста професионално. :D Направо ти свалям шапката, че си потърсил услуги на дизайнер, а не си решил, че разбираш много и от тази работа. :wink:

Колко време ще ти правят мебелите?

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 10:18
от Dimi
Поздравления за кафето. като пътувам за Благоевград непременно ще посетя новото кафе ШОКОЛАД и с удоволствие ще изпия един горещ шоколад/да не забравиш да го включиш в list of hot drinks/. Браво за реализацията на идеята. Пожелавам ти големи успехи в бизнеса.

мерси

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 11:57
от Petkov
значи мебелите ги чакаме до средата на април, че те скоро са поръчани. За вендера и темата е ок, и мерси че оценявате това че го правя професионално, старая се, а за дизайнерката не е толкова скъпо- 20лв на м2, но по-добре специалист, казахме и идеите си тя нейните, събрахме най-доброто и се надяваме да се получи.

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 12:01
от Ilijana
Чаками снимки от новия дизайн! :D

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 12:05
от Petkov
ок, ще пращам направо като стане.

МнениеПубликувано: 21 Юли 2008, 00:53
от heavy
Petkov какво стана със снимките? :?: :?: :D :roll: Изчака ми се чакането вече. :P :roll: :wink:

МнениеПубликувано: 14 Сеп 2010, 21:08
от sasho_celov
Какво става със снимките ... иначе успех :)