Басейн

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Басейн

Мнениеот lubomirz » 13 Ное 2010, 00:11

Добър вечер! Преди всичко, искам да кажа, че търсих в интернет, но не успях да намеря нищо конкретно относно изискванията за публичен плувен басейн.Моля, ако някой знае нещо, да сподели.Идеята ми е в зародишен период, все още.Благодаря предварително.
lubomirz
Нов
Нов

Мнениеот RaIDeR » 02 Дек 2010, 15:44

здравей трябва ти фирма регистриран като търговец регистрация в хеи санитарен контрол стандартните процедури нищо особенно ! Според мен обаче по добре да търсиш някой изоставен занемарен басеин и да си го стегнеш , аз знам за един в едно голямо село близо до голям град окуло 500-600 м2 има си и бар на 2 етажя теъ е към 50 м2 бе беше много готино там но го изоставиха поради финансови причини и всеки път като идем там си викаме че е срамота такова готино нещо да стои така . цената му е евтина към 100 000 лв по мои наблудения ще трябват още толкова за да се стегне но гарантирам възвращаемост на парите макс до 5 сезона по принцип съм го мислил точно за там но не ми е по дожоба за да правя нещо ти ако си сериозен може да сме партньори с твой главен дял !
RaIDeR
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Стартиране на собствен бизнес