Здравейте и поздрави за приятния и полезен офрум. Имам приятел, които работи в почистваща фирма. От него научих, че услугите, които извършат такъв тип фирми, са доста добре платени. От там започна да ми се върти идеята в главата. От хигиенизация и почистване имат нужда много чстни и държавни отганизации, домакинства и т.н. Един бърз преглед в гугъл и видях, че в Пловдив такива фирми има много. Но аз си имсля, че в сферата на услугите най-важното нещо е добрата реклама.. и може би малко връзки. Без да съм навлизал в подробни проучвания, неща, които ми идват наум относно инвестиционни разходи са: машини (основното и най-скъпото); препарати и други консуматави, свъразани с почистващата дейност; офис (място, консумативи, обзавеждане); транспорт (автомобили, гориво); набор и заплати на персонал; реклама. Другото вече е бумащината по регистрации, документи и т.н. Аз за тези неща се сещам. Не съм правил сметки. Ще се радвам да коментирате идеята ми, както и по-запознатите от вас да ми разяснят нещата около регистрациите и разрешителните.. и като цяло дали разсъжденията ми са в правилна посока.