от red_riding_hood » 19 Юни 2011, 17:41
Zdraveite janadark3969,
Pyrvo iskam da se izvinq, 4e pisha na latinica, no v momenta ne razpolagam s kompiutyr, na koito ima instalirana kirilica.
A sega po temata. Kogato vidqh vashata tema bqh izkliuchitelno priqtno iznenadana i zaredena s optimizym i polojitelna energiq! Iskam da vi kaja, 4e ideqta vi mnogo mi haresva i sym ubedena, 4e 6te se spravite! istinata e, 4e az samata imah shodna ideq za otvarqneto na online magazin i tyrseh iz foruma polezna informaciq. Stignah do izvoda, 4e vsi4ki tuk tyrsqt edna i sy6ta informaciq, no nqma koi da im q predloji, taka, 4e vi syvetvam da potyrsite informaciq v nqkoi praven portal, ili pone tova smqtam da napravq az...
Vsy6tnost, tova zaradi koeto si napravih registraciq be6e, 4e iskah da vi kaja, da ne izostavqte ideqta si bez zna4enie, koi kakvo vi govori. V BG stra6no mnogo hora sa obezvereni i po nikakyv na4in nemogat da priemat novi idei ili da povqrvat v svoq sobstven uspeh. Ne dopuskaite tova da vi povliqe!
Spored men li4no, online magazina e edno mnogo dobro re6enie, koeto 6te vi spesti mnogo administrativni glavoboliq. Samo bih vi posyvetvala, da ne se opitvate naprazno da se realizirate na bylgarskiq pazar, a po-skoro da se orientirate kym holandskiq sled kato imate firma tam ve4e. V BG online pazaruvaneto mi se struva, 4e e nqkakva utopiq - sistemata prosto ne e syzdadena taka, 4e tova ne6to da moje da se razvie, dokato v Holandiq ve4e e navlqzlo do nqkakva stepen. A i 100evro za 4ift obuvki v Holandiq si e normalna cena i e absoliutno realisti4na.
Iska mi se ako pro4etete tova syob6tenie i ne vi kostva mnogo vreme da mi razkajete kak vyrvqt ne6tata s va6ata firma!
Stiskam Palci i pozdravi ot Utrecht! Tereza