уплътняане на свободно време

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

уплътняане на свободно време

Мнениеот Емилия » 15 Апр 2011, 13:35

Здравейте, не знам дали темата е за тук, но....Имам магазин за дрехи и работя сама. Поцял ден съм в магазина, ама няма наплив от клиенти и имам много свободно време, та си мисля с какво мога да го уплътня и да получавам доп. доходи.
Моля , ако някой има идея да пише, че на мен нищо не ми идва на ум. :---:
Емилия
Нов
Нов
 
Мнения: 14
Регистриран на: 03 Сеп 2008, 16:20
Местоположение: шумен


Мрежов Маркетинг

Мнениеот zihai » 03 Май 2011, 16:09

Три обикновени въпроса

Имате ли нужда от допълнителни доходи?
Имате ли желание да направите нещо, за да ги спечелите?
Можете ли да отделяте по един час дневно от времето си ?

Ако отговорите и на трите въпроса с ДА.Вие разполагате с богатство, за което не сте мислили, Вие можете да работите в мрежа и да изграждате мрежа.
Какво е това мрежа?

Много търговски дружества предлагат продукцията си чрез мрежа от сътрудници. В основата на тази мрежа е стремежът да се спечелят допълнителни доходи, а за някои дистрибутори това става основна работа. Това са хора, предпочитащи да работят в обкръжение на приятели и познати, както и с други, които мислят като тях. Това са хора, които предпочитат свободата, вярват в своите сили и знаят, че работата в мрежа умножава усилията им.

Сам човек не може да работи повече от 14 часа на ден, докато мрежата работи 24 часа. Затова, ако сте отговорили с ДА и на трите въпроса, не се бавете, а се запишете в мрежа. Това може да стане чрез ваш познат, който вече е включен в мрежа или на представяне на някой опитен мрежар.

Записвайки се в мрежа вие получавате право:

Да осъществявате продажби, и да печелите търговска отстъпка от клиенти
Да записвате нови и нови членове в мрежата си и да печелите определен процент върху оборота, който тези ваши сътрудници генерират всеки месец
Да печелите процент върху оборота, идващ от хора, включени от хората, които вие сте включили, т.е. доходи от много нива под вас във вашата мрежа.

Мрежата ни дава възможност вместо да губим времето си, да го инвестираме в бизнес, който ни носи доходи, и да ни плащат за нещо, което и без това правим (препоръчване на нещо, което харесваме). Задавали ли сте си въпроса, колко много време прахосваме дневно? Само помислете над долуизброеното:

напразни спорове
изслушване на чужди мнения
работа, за която не сме платени
телефонни разговори
участие в губещи начинания
гледане на телевизия от скука
участие в изпразнени от съдържание сбирки и много други.

Съберете времето и ако се получат 30 мин. - това са 15 часа месечно. Ако се получи 1час - това са 30 часа месечно. А дали не е повече? Защо да не инвестираме това време и да получим за него допълнителни доходи?

Всички ние ежедневно рекламираме неволно най-различни неща – само че повечето от нас не осъзнават, че за това би трябвало да ни плащат. Поръчвайки любимата си бира, ние споделяме с приятеля си, който пие друг вид бира, качествата на избора си. Това е устна реклама - най-мощната от всички! Обърнете внимание на умножаването на резултата от устната реклама. Вие споделяте с пет души качествата на любимата си бира и те всички споделят с още по пет. Тогава заедно с вас за това ще научат 26 души, без да е похарчена нито стотинка.

Защо тогава да не споделяте за качествата на точно определен продукт и да не получите за това допълнителни доходи? Тази прекрасна възможност ви дава мрежата. Можем да се включим в една мрежа и да печелим допълнителни доходи, ако харесваме продуктите, които тя предлага. Вие споделяте качествата на любим продукт със свои близки и познати, както и възможността да спечелят допълнителни приходи, и записвате в мрежата си тези, които желаят. Това ви носи:

допълнителни приходи от продажби
допълнителни сътрудници, които могат да записват още хора
допълнителни доходи от умножаването на вашите усилия, чрез работата на мрежата ви.

И всичко това за устна реклама на любим продукт през време, което иначе прахосвате.
ЕТО КАКВО ЩЕ СТАНЕ, ЩОМ СЕ ВКЛЮЧИМ В МРЕЖА

При работеща мрежа от 100 души

Увеличение на допълнителните средства от обемите на продажби на вашата мрежа от сътрудници
50 сътрудника, уверени в успеха, готови да умножават вашите и техните усилия
Включвани от тях все нови и нови съвсем непознати за вас хора, които умножават резултатите на вашите усилия.

ТАКА ОСЪЩЕСТВИХТЕ НАЙ-ВАЖНОТО - ДОСТИГНАХТЕ ДО ПОЗНАТИТЕ НА ВАШИТЕ ПОЗНАТИ. Можете да бъдете уверен в себе си и бъдещето, защото разполагате със сто сътрудници, които отделят по един час на ден за разширяване на мрежата.Така вие вече работите 100 часа в рамките на 1 час.Това звучи неразбираемо, но вие сами помислете дали е така. Ами ако вашите 50 души запишат по двама или трима под себе си?
Важни изводи:

Сам човек трудно успява да запише пет души към себе си, но шест много по-лесно записват един, седем още по-лесно и т.н.
Всеки човек живее в среда от близки и познати.Всеки мрежар споделя със своята среда и чрез тях се добира до познатите на техните познати:Това е умножението.
Един час време, спестено от загуба и инвестирано за работа в мрежа, умножава този час до фантастични размери.
Всичко това умножава вашите допълнителни доходи.

КАКВО ДА НАПРАВИМ ЗА ДА ИЗГРАДИМ ГОЛЯМА МРЕЖА ОТ СЪТРУДНИЦИ?

Вие сте мрежар. Този, който ви е записал вече ви е помогнал да запишете трима сътрудници пряко към Вас. Присъствали сте на представяния и разговори. Знаете отговорите на повечето въпроси, който задават поканените на тези разговори. Знаете всичко за продукта, който предлагате. Можете самостоятелно да започнете да провеждате срещи с познатите на Вашите сътрудници.

Използвайте нашите съвети за по-бърз успех в следващите си действия. Посъветвайте вашите сътрудници да си изготвят списък от максимален брой близки и познати, на който да предложат работа в мрежа. Ако един сътрудник може да подготви списък средно от 50 души, чрез тримата си сътрудници Вие разширявате вашият обсег към нови 150 възможности.

Направете това, което е направил Вашият спонсор (този, който Ви е включил) с вас. Помогнете на вашите трима подсътрудници да запишат пряко към себе си по 3 души. Така вече разполагате с 12 подсътрудника на 3 нива. Задачата Ви беше лесно изпълнима, защото от 150 души Вие записахте едва 9.

Вашата следваща стъпка е да убедите и обучите вашите сътрудници да помогнат на записаните към тях да запишат по трима души пряко към себе си. Осъществявайки тези три вълшебни стъпки, Вие вече разполагате с 39 сътрудници на 3 нива в една добре структурирана мрежа. И всичко това успяхте да постигнете в рамките на 2 месеца за един час спестено от загуба време на ден.

Ще спрете ли до тук, или ще обучите вашите подмрежари да продадат по един продукт на месец и с това да формират групов обем, който да ви донесе допълнителни доходи? Нашият съвет е: не спирайте, а ги обучете да продадат по 2 продукта на месец.Така вашите и техните приходи ще бъдат двойно по-големи.

Ето какво постигнахте дотук:

продавате и печелите от отстъпката:
разполагате с мрежа от 39 сътрудници, които чрез продажби и включвания на нови хора правят групов обем , от който Вие печелите допълнително.

Време е да умножите своите усилия чрез действията на Вашата мрежа. Съберете ги и обяснете ползата от умножение на усилията – тайнството на мрежата. Или просто казано убедете ги, че ще печелят повече, ако:

всеки от тях запише по един сътрудник:
всеки събере своите сътрудници и им обясни какво ще спечелят ако включват още хора.Така очакваното от вас умножение е постигнато, мрежата ви се увеличава без вашата намеса.

Важни изводи:

1. Ако работите системно по един час на ден и убедите и членовете на вашия екип да правят същото, от всеки пряко записан към вас сътрудник ще се развие клон от 13 души за срок от 2 месеца.

2. Очевидно е, че за същите два месеца Вие ще постигнете значително по-голям успех, ако пряко записаните към вас са трима или пет и работите с тях едновременно.

3. Умножението се получава по-лесно ако мрежата се развива в широчина и дълбочина едновременно.Това е пътя към двойният резултат – повече обем за едно и също време.
ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВИ Е ПОДСЕТИЛ ЗА ТОВА ПО-РАНО?

Ако имате възможност да спечелите 200 лева от някаква сделка или да използвате същото време за записване на пет мрежара пряко към вас, във ваш интерес е да изоставите еднократната печалба от 200 лева и да предпочетете записването на сътрудниците. Не Ви се подиграваме – просто Ви подсещаме, че 5 сътрудника пряко към вас са 5 възможни клона по 39 сътрудника или общо 195 души за 2 месеца.

Парите, който ще печелите, когато тези хора започнат да продават (или просто да купуват за себе си) само по един продукт на месец, ще направят еднократната печалба от 200 лева действително смешна. Ако прибавите към това и бързо развиващата се след това мрежа, вече можете да бъдете спокойни за непрекъснатото увеличение на вашите доходи. Отивайте спокойно на почивка и изхарчете спечеленото до стотинка. Докато се забавлявате, Вашата мрежа ще работи вместо вас.
zihai
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 03 Май 2011, 16:02
Местоположение: Ботевград


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron