Финансиране на онлайн игра

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Финансиране на онлайн игра

Мнениеот webmilen » 23 Юли 2011, 23:55

Привет на всички,
имам нужда от съвет, от хора който за доста по-наясно от мен в сферата на собствения бизнес.
Незнам как точно да започна, затова карам направо,
след много трудности и препядствия успях да реализирам една онлайн игра, но в процеса на развитие самата игра изисква все повече и повече и обема на работа става доста голям като за сам човек.
Става въпрос за vibank.bg , не е реклама, ако го сметнете за таква, ще махна линка разбирасе.
Реших да търся инвеститор за играта, според Вас има ли хляб в нея, какво е Вашето мнение, би ли се навил човек да инвестира в този проект?
Каквото и да ставало с тази игра, аз винаги съм вярвал че тя е интересна, уникална и с голям шанс за развитие.
Попринцип разходите й като цяло са минимални, това за което ми е нужна инвестицията е финанси за рекламна кампания, финанси за награди,офис и екип от 2ма човека, за да се работи повече над нея и съответно за много кратък срок да успее да се самоиздържа...
Сега съм изпаднал в едно такова състояние подобно на... незнам какво да правя, едно че заради работата си немога да отделям време като цяло на играта и друго че когато инвстирам в играта за награди и реклама това което ми остава е крайно недостатъчно...
Забелязвам че за разлика от други форуми тук сте отзивчиви хора с богат опит в развитието на бизнес идей и бизнес стратегия като цяло, моля помогнете с подходящ съвет, много съм объркан...
Ще съм Ви много благодарен.

С уважение,
Милен Григоров
http://vibank.bg -> online fun for Bulgarians
webmilen
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес