Добър вечер на всички които, ще прочетат тази тема и ще се опитат да помогнат. Работя обменен служител в чейндж бюро на Златни Пясъци. Работният ми график е 2дневни( по 18часа като 2от тях са за път) 2 нощни (14часа като 2 от тях са за път) и 2 дни почивам. Днес ми е първия от тези два почивни. Всичко това го казах защото вече съм отегчен от живота а съм едва на 19години и няма как да уча защото нямам никаква възможност както и родителите ми. Тази работа ме съсипва, това не е човечно което предлагат работодателите, освен това не ни дават да говорим по телефона, да правим каквото и да било на компютъра и т.н. Вземаме пари с един месец закъснение и ни осигуряват едва на 8 часа, а до скоро беше на 4..... Нямам за цел да се оплаквам в момента, защото само аз си знам какво ми е на главата. Написах всичко това с цел да обясня, че ми е писнало и искам да направя нещо с живота си, и ако сега не направя нещо в самото начало то кога? Когато имам семейство и деца ли? Като стана на 40? Сега му е времето да рискувам, но родителите ми са твърдо против да тегля кредит, но друг начин не виждам. Чета от много време форума и накрая реших да се регистрирам и да кажа какво знам и какво не. Целта ми е магазин за хранителни стоки, цигари и алкохол.
Така, първо за кредита четох, че най добре, ще е да е от Уни Кредит Булбанк, вярно ли е?
Относно тегленето на кредит, с моя трудов договор на 8 часа и работна заплата от 458лв възможно ли е да получа кредит.
Знам, че трябва да се направи бизнес план, гледах примерни бизнес планове но ми се струва много сложно, ако искам някой да ми направи бизнес план към кого трябва да се обърна и какво, ще поиска насреща.
Какъв кредит горе долу, ще ми трябва като се знае и че ще трябва да се строй път около 20-30метра. Също така да се вдигне сградата за магазина и да се изплаща наем най вероятно за мястото което вече съм избрал.
Четох, че трябва да имам и фирма, но не разбрах еоод или ет да е фирмата?
Също така искам да знам как се регистрира фирма, къде се ходи какво се прави в детайли.
След това как да се свържа с собствениците на мястото което съм избрал и видимо не се ползва но въпреки това няма табела, че се дава под наем или нещо такова?
Имам още много въпроси но нека засега ако може на тези да ми бъде отговорено..
Ако съм направил някакви грешки съжалявам.
Поздрави
Илиян Иванов.