Създаване на собствен уеб сайт

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Създаване на собствен уеб сайт

Мнениеот beri » 07 Окт 2011, 13:13

Искам да попитам по запознатите.....искам да си открия собствен сайт на който да публикувам различна полезна информация.Искам да попитам как става създаването и печели ли се нещо от това.....Благодаря много за отговорите.
beri
Нов
Нов

Мнениеот vasetokb » 07 Окт 2011, 13:49

1- Уникален дизай и "раздвиженост"
2- Реклама за популярност
3- има сайтове като гугъл ,който плащат на клик на реклами.
http://ikonomika-bg.info/
Икономически портал
...
vasetokb
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот beri » 07 Окт 2011, 14:14

Имам приятел който се занимава с такива работи и каза че ще ми го направи сайта,но после как става самото следене,плащане и други подробности.А данъци плащат ли се.....и мога ли примерно да продавам някъкви стоки там,свързани със съдържанието на сайта,които съм закупил от чужбина.
beri
Нов
Нов

Мнениеот vasetokb » 07 Окт 2011, 15:54

Пиши на гоогле за рекламите,но си имат изисквания трябва да ги погледнете.Ами както на всяко нещо се плащат данъци нормално.Можете да продавате каквото иската (в рамките на закона).
http://ikonomika-bg.info/
Икономически портал
...
vasetokb
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Продажби в интернет

Мнениеот редор » 10 Окт 2011, 10:14

На много от въпросите ви отговаря едно скорошно издание: "Как да продавате по интернет. "
Можете да видите съдържанието му тук:
http://redor.bg/#/Article/id=2741084

И успех!
Редор - вашият помощник в бизнеса
редор
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот cakky » 11 Окт 2011, 08:38

Здравей, най-добре може да ти обясни тези работи човекът който ще ти прави сайта. Щом се занимава с това би трябвало да е наясно с всички тези въпроси, които те интересуват.
Искам да попитам по запознатите.....искам да си открия собствен сайт на който да публикувам различна полезна информация.Искам да попитам как става създаването и печели ли се нещо от това.....Благодаря много за отговорите.

Начините за печалба:
1. Ако съдържанието ти е авторско може да печелиш от това, като го направиш платено. Аз работя с Mobio.bg там данъците си ги удържат, когато ти превеждат парите. Парите ти ги превеждат в банкова сметка.
2. Разбира се AdSense
3. Продажба на директна реклама в сайта. Това е други сайтове да рекламират в твоя сайт и да ти плащат директно на тебе без посредници. За целта обаче трябва да си популяризираш добре сайта. Никой няма да рекламира в НЕ посещаван сайт!
4. Mobio.bg предлагат и още няколко начина за печалба, като: СМС реклама и др. могат да се видят на сайта им.

За сега мисля, че тези начини са достатъчни, дори само точка 1. ако изпълниш ще е достатъчно за добра печалба. :) Ако имаш други въпроси или нужда от помощ за сайта и създаването му, не се притеснявай да пишеш може и на лично съобщение да не спамим.
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Стартиране на собствен бизнес