Въпрос за едни 7 квадрата..

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Въпрос за едни 7 квадрата..

Мнениеот lilia » 08 Окт 2011, 16:17

Здравейте, какво бихте направили със помещение 7 кв. на кота 0 в жилищен блок на кръстовище :D Идеята ми беше за магазинче цигари алкохол или за вносни перилни препарати обаче май трябва течаща вода и сан . възел което при нас няма. Така,че съм в голяма чуденка какво да правя със това помещение. защото нито мога да го продам нито за буркани става :lol:
lilia
Нов
Нов

Мнениеот Mar7 » 09 Окт 2011, 00:36

зависи с какъв статут е.
Наистина е твърде малко.

А какво може да го направиш зависи много от местоположението.

Ако е близко до училище университет може да се използва като копирен център.

Ако е на главна улица с голям човекопоток, може да го предложиш на някоя застрахователна компания.

Щом е в болк навярно няма да е трудно да му прекараш течаща вода, а и партида и нов водомер става най-лесно,бързо и евтино, виж с мръсния канал там е друго нещо трябва да поогледаш къде минават тръбите ф110.
Ако му прекараш вода и някоя фризьорка може да се настани там.

Успех !
Mar7
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот lilia » 09 Окт 2011, 13:53

Това всъщност се води мазе към апартамента ми затова не мога да го продам а и като е на кота 0 не става дори за буркани защото пече слънце яко там. Искаха ми го за фризьорски салон да ,ама прецених ,че е много разправии с наематели и прочие и предпочитам сама да си го направя нещо . Ще помисля върху написаното от теб , благодаря ти :) :
Последна промяна lilia на 16 Окт 2011, 22:37, променена общо 1 път
lilia
Нов
Нов

Мнениеот Mar7 » 09 Окт 2011, 16:03

Аз си мисля, че има начин да го продадеш стига да искаш, но едва ли ще може да му вземеш хубави пари особено на моментния пазар на недвижимости.

Един от най-богатите хора в света, който е натрупал състоянието си, инвестирайки в акции, обича да казва: „Когато всички купуват, аз продавам; когато продават - аз купувам!"

А защо да е разправия да се занимаваш с наематели.Още повече, че ти даваш имот в който няма обзавеждане, което може да се счупи, открадне или амортизира ?!?

Наема е един вид пасивен доход !

Слагай им един вторичен електромер, взимай им един наем депозит и един наем за текущия месец.Може да им договориш 1-2 наема гратис ако направят някакви трайни подобрения в помещението като канализация,мивки,мазилка,входна врата или дограма и тн и си свиркай.

Пък един път разработят ли го и наемната цена ще му се вдигне и ти може да си го работиш (ако можеш да подстригваш примерно).

Успех :-)
Mar7
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот lilia » 11 Окт 2011, 16:04

Адвокат твърди ,че някакъв нов закон не позволява да се отдели мазето от апартамента .. както и да е ...още веднъж благодаря !!
lilia
Нов
Нов

Мнениеот lakomix » 11 Окт 2011, 16:42

Наистина - приложението в зависимост от локацията на мястото. Ако наблизо има нещо - училище, университет може да се помисле за някакъв тип павилион. Ако пък има голям пътникопоток може будка за вестници. Не знам и аз... винаги много зависи :)
Уеб дизайн от класа се прави с любов и професионализъм!
Аватар
lakomix
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес