ИДЕИ за 15кв.

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

ИДЕИ за 15кв.

Мнениеот slavi22 » 25 Окт 2011, 10:54

Здравейте!Преди 6 месеца ме съкратиха от работа.Живея в централната част на София и имам таванска стая 15кв. -след ремонт доста кокетна.Напоследък се замислям дали да не се захвана да поработвам нещо в нея, но не стигам до никъде.Завършил съм международен туризъм и това също едва ли ще ми помогне по някакъв начин.Ще бъда благодарен на всеки, който ми предложи някаква идея <извън отдаване под наем>-нещо с, което да ми проблесне.БЛАГОДАРЯ!!! :roll:
slavi22
Нов
Нов

Мнениеот Mar7 » 25 Окт 2011, 12:46

Здравей Слави,

хубава е идеята да поработваш нещо в нея но какво зависи какви умения имаш.

Ако си художник може да рисуваш, аки си дърворезбар моше да правиш дърворезби, ако си учител може да даваш частни уроци, ако си счетоводител може да си направиш малко офисче.Разбира се ако може да поправяш телевизори и перални ще ти е трудно да ги качваш до таванската стая.Всичко зависи какви умения и познания имаш (щом не искаш да го отдаваш под наем) !

Иначе може да си направиш малко офисче и да работиш в интернет.Да въвеждаш база данни, да правиш някакъв ресърч, да го направиш като кол център към някоя голяма фирма (ще ти трябва много добър език) и тн.

Примерно ето тази фирма има такава дейност и наема хора (които си работят от вкъщи, след обучение разбира се), които да и правят ресърч в дадена област, но условието е да знаеш език :

http://www.aiidatapro.com/

Но всъщтност повечето от дейностите свързани в интернет може да ги извършваш навсякъде където имаш под ръка комп и нет.Може да си го правиш и от хола си или вилата в еди кое си село и тн.

Успех :-)
Mar7
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот stasa » 23 Дек 2011, 19:37

малка печатница
Аватар
stasa
Нов
Нов

Мнениеот vasetokb » 23 Дек 2011, 19:53

Хмм полиграфическите машини са много скъпи ... и да се борави с тях не е детска игра, знам го от опит.
http://ikonomika-bg.info/
Икономически портал
...
vasetokb
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот min4o_praznikov » 03 Яну 2012, 15:37

а и на 15м2 таванско помещение полиграфски машини...!?!?

А иначе печатница за финикийски знаци обикновено ги правят по мазетата :-)
min4o_praznikov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Стартиране на собствен бизнес