от редор » 07 Ное 2011, 21:14
Няма да публикувам списък с дейностите, които имам предвид (макар че някои от тях вече сме дали в обявите си по-надолу).
По принцип това ни е дейност - непрекъснато търсим млади хора, които да искат да започнат собствен бизнес. Няма да кажа колко е отчайващо положението - всички искат да откриват кафенета и магазини.
Само ще вметна, че една от дейностите ни е да изготвяме документацията за разрешителното за заведения за хранене и за магазини за хранителни стоки - на седмица пускаме по няколко такива обекта. И имаме точна представа колко от тях остават след първата година. Въпреки това всички се натискат за такива дейности.
Ако наистина проявяваш интерес - с лично съобщение (да не занимаваме другите излишно).
Само ще упомена основните въпроси и последователността на методика, по която се водим:
1. Първи въпрос "Какво ми се прави?"
2. "За кого ще го правя?"
3. "Как ще го правя?"
4. "Колко пари ще ми трябват?"
Въпросът за парите е последен и аз смея да твърдя, че ако на предните въпроси е отговорено подходящо, парите просто се намират.
Особено сега, в кризата, свободните пари за бизнес нараснаха (макар че станаха по-трудни, все пак те са си заделени за бизнес и чакат добри идеи).
Успех!
Редор - вашият помощник в бизнеса