Здравейте колеги, казвам се Даниел Гешанов на 21години съм, уча маркетинг и едновременно с това работя. С всеки изминал ден се питам накаде върви България? Отговорът е един - на никаде. Тъпчем едно и също вече 20 години, говорим-празни приказки.Факт е, че за младежите в днешно време, няма реализация на пазара на труд,а изходът е един-гурбет. Не желая да напускам България, аз обичам страната си, но не и държавата. Няма лесно на този свят, всеки сам с каквото може трябва да се справя.
Текстилната промишленост е една от сферите развиващи се в периода на световна икономическа криза. Не съм специалист, не съм и работил в тази свера, но мисля, че за първоначален бизнес, инвестицията е оправдана, съответно и печеливша.
Това с което разполагам не е много, но и плановете ми не са дългосрочни. Става въпрос за гараж, в който мисля да осъществявам дейност, посредством работна ръка, главно базираща се на шиене на дрехи с готови платове. Като за начало не мися да закупувам теника за изработка на платове и щампи, а само шивашки машини.
Молбата ми за съвет се от една страна се акцентира върху самото оборудване, и от друга възможно ли е да произвеждам в такова помещение. Ще се радвам на всякакъв вид помощ.
Благодаря предварително на отзовалите се. (Предпочитам отговори на Л.С.)