Тази фирма работи в сферата на МЛМ (Мулти Левел Маркетинг) и им е забранено да се рекламират в интернет.Макари на много места да съм виждал реклама на дейноста на фирмата от нейни сътрудници.
С две думи немска фирма предлагаща козметика,парфюми и хранителни добавки с алое вера.Представителството в България е под гръцка шапка (тоест всичко минава през гръцка фирма).
Имат пирамидална структура и бонусна схема.Някъде около 200 лв. е първоначалния пакет от мостри.Уловката е че трябва да си купуваш всеки месец за определени пари от тяхната стока за да ползваш отстъпки. Да се опиташ да привлечеш и други "дистрибутури" към твоята мрежа (под теб) и да взимаш комисиона от продаденото от тях.
Принципа на МЛМ-ма е да се избегнат посредниците (в случая не се избягват) и продукта директно от производителя да стигне до потребителя.Без разходи за реклама,наем на магазин,режийни,осигуровки и тн.
А спестените пари да се дават като бонус на дистрибутора !
Според някои това било бъдещето в търговията с подобни продукти, а според мен ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА Е БЪДЕЩЕТО С ПОДОБНИ ПРОДУКТИ !
Някои от продуктите им са хубави, други са само скъпи и така.Но за всеки влак си има пътници.
Яко зарибяват дистрибутурите си.Малко ми приличат на зомбирани или членова на някоя секта.Говорят само едни големи пари за които им казали на презентацията и как могат да спечелят мерцедеси Е класа (има 2 или 3 в България) и за утешителната награда VW POLO (може и да има 10-тина вече в България, брандирани, 3 цилиндъра с 2 врати).
Всъщтност и автомобилите не са им подаръци, а при определени резултати за определен период от време.Фирмата им ги взима на лизинг и ги брандира с рекламни стикери на фирмата.Но трябва да поддържаш определен оборот от твоята мрежа ако не можеш или си връщаш автомобила или си го изплащаш сам.
Ако човек е разтропан,безскруполен,нахален с много свободно време и контакти сред млади и платежоспособни хора може да се изкарва по някой и друг лев.
Успех