Страхотно предложение за изкарване на парички!

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Страхотно предложение за изкарване на парички!

Мнениеот sonicgirl » 22 Ное 2011, 12:12

Здравейте, искам да Ви предложа ако обичате да се гримирате, да контактувате с готини хора, и да обикаляте света, трябва да се запознаете с фирма ЛР. Аз съм сътрудник в тази фирма, и ми е много приятно да работя с нея. Ако някой иска да искарва пари като се забавлява нека се сварже с мен на тел: 0896820847. Илияна
sonicgirl
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 22 Ное 2011, 11:57


Мнениеот vasetokb » 22 Ное 2011, 12:51

Е дайте малко по-подробна информация ... това е много относително да се забавлявате.
И какво капиталовложение се изисква ?
http://ikonomika-bg.info/
Икономически портал
...
vasetokb
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 104
Регистриран на: 25 Окт 2009, 11:24

Мнениеот sonicgirl » 22 Ное 2011, 13:01

Ако имате интерес зваржете се с мен на посочения телефон и ще ви обясня всичко.
sonicgirl
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 22 Ное 2011, 11:57

Мнениеот pesho91 » 07 Дек 2011, 10:52

sonicgirl написа:Ако имате интерес зваржете се с мен на посочения телефон и ще ви обясня всичко.

Е обясни и тук , а ако някой има интерес ще се свърже с теб.
pesho91
Нов
Нов
 
Мнения: 7
Регистриран на: 07 Ное 2011, 18:12

Мнениеот Mar7 » 30 Дек 2011, 18:12

Тази фирма работи в сферата на МЛМ (Мулти Левел Маркетинг) и им е забранено да се рекламират в интернет.Макари на много места да съм виждал реклама на дейноста на фирмата от нейни сътрудници.

С две думи немска фирма предлагаща козметика,парфюми и хранителни добавки с алое вера.Представителството в България е под гръцка шапка (тоест всичко минава през гръцка фирма).
Имат пирамидална структура и бонусна схема.Някъде около 200 лв. е първоначалния пакет от мостри.Уловката е че трябва да си купуваш всеки месец за определени пари от тяхната стока за да ползваш отстъпки. Да се опиташ да привлечеш и други "дистрибутури" към твоята мрежа (под теб) и да взимаш комисиона от продаденото от тях.

Принципа на МЛМ-ма е да се избегнат посредниците (в случая не се избягват) и продукта директно от производителя да стигне до потребителя.Без разходи за реклама,наем на магазин,режийни,осигуровки и тн.
А спестените пари да се дават като бонус на дистрибутора !

Според някои това било бъдещето в търговията с подобни продукти, а според мен ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА Е БЪДЕЩЕТО С ПОДОБНИ ПРОДУКТИ !


Някои от продуктите им са хубави, други са само скъпи и така.Но за всеки влак си има пътници.

Яко зарибяват дистрибутурите си.Малко ми приличат на зомбирани или членова на някоя секта.Говорят само едни големи пари за които им казали на презентацията и как могат да спечелят мерцедеси Е класа (има 2 или 3 в България) и за утешителната награда VW POLO (може и да има 10-тина вече в България, брандирани, 3 цилиндъра с 2 врати).
Всъщтност и автомобилите не са им подаръци, а при определени резултати за определен период от време.Фирмата им ги взима на лизинг и ги брандира с рекламни стикери на фирмата.Но трябва да поддържаш определен оборот от твоята мрежа ако не можеш или си връщаш автомобила или си го изплащаш сам.

Ако човек е разтропан,безскруполен,нахален с много свободно време и контакти сред млади и платежоспособни хора може да се изкарва по някой и друг лев.

Успех :-)
Mar7
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 57
Регистриран на: 06 Окт 2011, 15:36
Местоположение: Куртово конаре

Мнениеот kostapetkow » 06 Яну 2012, 00:03

Мда, страхотно предложение...
Ако искате да видите колко е "страхотно" наистина, може да прегледате блога ми http://mlmzabludi.blogspot.com
kostapetkow
Нов
Нов
 
Мнения: 11
Регистриран на: 27 Авг 2010, 13:27

Мнениеот min4o_praznikov » 06 Яну 2012, 11:16

Това ми хареса :

"Но да продължим с "предимствата", които ни дава МЛМ. Следващо предимство - можем да правим нелоялна конкуренция и антиреклама на други продукти, без да сме заплашени от санкции. Тъй като дистрибуторите ни се регистрират като "независими сътрудници", т.е. формално не са служители в нашата организация, а са нещо като "независими предпиремачи" (така ги убеждаваме - казваме им, че им даваме възможност да правят "собствен бизнес", а не да бъдат служители във фирма), те могат спокойно да говорят каквото им подшушнем против конкурентни фирми и продукти, без нашата организация да носи юридическа отговорност за това. Неслучайно почти винаги на презентации се разказват зловещи истории (лъжливи, естествно) за условията на производство и съдържанието на конкурентните продукти. Също така дистрибуторите могат свободно да приписват на продуктите едва ли не чудодейни качества - например хранителните им добавки, според тях лекуват всевъзможни болести, т.е. биват представяни като лекарства,БЕЗ ДА РЕГИСТРИРАНИ КАТО ТАКИВА ! Естествено фирмата де юре не може да понесе наказание за това, тъй като тези изявления не се правят от техни служители, а от "независими сътрудници". Колко удобно !

Още едно предимство на МЛМ е, че продуктите ни не са подложени на изпитанията и пряката конкуренция на свободния пазар. Докато нормалните фирми се борят за оцеляване в конкуренцията и са принудени да повишават качеството и намаляват цените си, за да не бъдат изтласкани от пазара, ние на практика можем да продаваме каквото и да е, като просто го обявим за супер качествено - дистрибуторите ни ще си го купят, дори да е боклук, понеже от това зависи печалбата им. Естествено, крайни потребители трудно ще се намират и реални продажби трудно ще се реализират, но Ние ще кажем на дистрибуторите, че истинските печалби не идват от продажби, а от набирането на нови дистрибутори, които да ползват продуктите за себе си. Все пак ,който иска да стане дистрибутор ще трябва да си купи молив и да продължи да си купува, за да продължи да бъде дистрибутор.
И така - подготвяме лъскави брошури със снимки на усмихнати богати хора на фона на огромни къщи, зелени поляни, скъпи коли и яхти и обещаваме на бъдещите дистрибутори, че те също могат да станат толкова богати. Пускаме няколко от хората близо до върха, които наистина печелят много, да обикалят и да разказват как са успели и как те са пример, че е възможно всеки да спечели от този "бизнес". Естествено, както видяхме при класическата пирамида, и тук печелят само много малък процент от хората на върха на пирамидата - все пак схемата не се е променила по същество. "
min4o_praznikov
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 122
Регистриран на: 01 Яну 2012, 15:23
Местоположение: Куртово конаре


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта