това нещо ми е кристално ясно мисълта ми е за ЕООД се иска начален капитал който се внасия в банка и след това кога можеш да ги ползваш и изобщо с тях можеш ли да купиш въпроснте машини.RaIDeR написа:Здр ще се изразя ясно ! Пари имаш ли всичко е лесно ! За фирма нагласяш 500 лв и отиваш при адвокат или счетоводител той действа всичко . афтомат употребяван е към 5 бона ако искаш хубав нов 10 бонки . После отиваш в общината и харесваш си парцел даваш заявление плащаш наем ,монтираш машината и си я потдържаш . Това е ,ама имай в предвид че всички места които си струват са заети това е всъщност проблема мястото .
RaIDeR написа:Капитала е 2 лева в банката аз сложих 10 от срам и още 10 за откриването на сметка и не съм си ги и търсил 10те лева :Д
Казах ти има си хора за всичко ти само плащаш
RaIDeR написа:За ко ти е да се запознаваш с документацията ? Адвокат ли ще ставаш ,ще ми е мн интересно да те видя как ще се оправиш без адвокат в близката година ще стане ли ? Или ко вярваш ,че тук някой ще ти напише подробно какво да попълваш как и де да го занесеш ? Успех в начинанието похвали се после какво си сътворил :Д Само да вметна ,че плащаш при внасянето на документите хората ти ги проверяват и решават дали те удобряват ако не си удобрен гориш с внесените пари а това го правят когато има някаква грешка при документите . Но ти нали си по умен от адвокат и по ги разбираш нещата ще се справиш все някога това че 5-6 пъти вноските за документите докато ги разбереш как се попалват не е от значение бил си похарчил там 1000 лв за една фирма важното е че ще знаеш как се прави за в бъдеще :Д Айде със здраве наивник :Д
Назад към Стартиране на собствен бизнес
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта