RaIDeR написа:Здравей ,този вид бизнес има много пюсове ,а именно: лесно се почва и лесно се поддържа, стига да имаш уменията сам да го работиш,говорим за малко фризьорско салонче . Доколкото разбирам при теб има желание да го работиш,макар и да нямаш опит но това не е проблем то се учи и свиква . Големият + тук е ,че това е в сверата на услугите и не се занимаваш с покупко продажба , имаш само дребни консумативи .
Кжи дали имаш подходяшто помещение твое лично или ще търсиш под наем . Като начало ще ти трябва помещение което е най-важното ,ако нямаш твое лично се насочи кам някое квартално ново строителство в голям квартал на централно място трябват ти не повече от 20 квадрата ,даващи такива под наем има много . После то понеже е ново няма да имаш нужда от ремонти излишни разходи но трябва да е такова със санитарен възел . Друго ти трябва бурце някакво евтино с огледало и някакав що годе удобен стол с подлакътници , другото са консумативи и инстументи към тях недей да пестиш . Трябва ти и една реклама (стикер) , работно време тел за връзка и си ти . Фирма може да отвориш в последствие имаш няколко месеца за да пробваш дали ще ти върви бизнеса и тогава вече да отваряш фирма но тя е лесна стига да имаш 500 лв за адвокат или с4етожодител . Ако следваш тези неща ти гарантирам ,че ще ти потръгне , първоначално само ще си даваш труда безплатно тоест ще работиш на симвулична цена под всички други докато те научат и ти все пак да се научиш ,даречем нещо от сорта 2 лв мъжка пострижка и пак ще има за тебе даже . В последствие като те научат и са доволни ще дигаш по малко но пак ще гледаш да си с най добрите цени , после може и стол професионален да си вземеш и колежка за манкюри да прави и така . Успех само не се отказвай и ако си се водил по съветите ми да не забравиш да се обадиш после да кажеш какво е станало и да почерпиш една биричка :Д
RaIDeR написа:Извинявам се ако имам пр грешки но то е от барзината всеки прави такива . По темата , всеки може с много пари но на колко хора им е широчко по вратът , Виж какво пише човека и му влез в положението де го хвърляш в облаците ,да прави салон за за мацки със всички процедури лъскав и лачен за към 100 бона , господина или госпожата а можеби госпожица няма опит почва се от малко . А за фирмата законат позволява три месеца работа без фирма ,точно с тази цел е измислено за новобранци които искат да пробват но незнаят дали ще потръгне .
Мисля достатъчно внимание отделих на спамерите .
По темата ,аз лично съм крайно против франчайза ,на който само името му е еднакво с това на запад Бг фр. има за цел да печели от теб,да те използва,да те командва, всеки сам си преценява ,много хора казват и твърдят ,че били принудени към Фр. щото ръзбиръш ли немало пари у жобо ,е да де казвам аз ама те всички фр-датели искат некъф капитал от по 5-10-15-20 бонки ,аз щот съм кух и кат имам 20 бонки у жобо ше ходя им се моля да ми тикнат лябо у ръцете , немога да проумея защо има такива балъци и как се връзват по-важното .
Дай по същество и не се занимавай с глупости, недей слуша некви многознайковци дет са хванали господа за х...я ,ам стягай гащите и се земай в ръце,копчай колана ,запрятай ръкавите и с главата напреде . Чувай сега ко ти думам ,наемаш помещението искаш дог. за него , освежаваш леко по твой вкус , вземаш едно комю бюро слагаш огледало на него , вземаш стол удобен с подлакътници , хубава машинка професионална с мн приставки , намираш си и доставчик на консумативи те ти ги карат на място плащането може да стане и по-късно но с подписване на дог. , разлепяш рекламни надписи по витрините , отваряш и бачкаш на символични пари , най добрата реклама е от уста на уста всичко с времето си . Ти направи сега това пък после ще говорим за другото , имам приятел който се занимава с това от мн години той така е почнал и така трябва да стане и ще стане ,само ме чувай . В кр. сметка рискуваш една хилядарка и малко време ,не е като да рискуваш 100 бона и фирми дългове и чудесии,както каза спамера .
Дори да подбиеш цените, хората ще предпочитат да платят с малко повече в хубавия салон, където предлагат всички услуги. Дори някои да предпочетат теб, при условие, че работиш почти без печалба, как смяташ да развиеш салона на по-високо ниво?"
Виждаме ,че и ти си имаш вземане даване с шлокавицата , както и да е нека не се дебнем кой колко греши за в бъдеще а ?
По темата ,съгласен съм ,че с възможно най-мн мари стават възможно най-добри нещата . Нека автора да каже с колко пари разполага като начален капитал .Във всеки случай след започване на дейност трябва да подадете декларация в НАП - ОКД5 за започване на дейност с личен труд, като самоосигуряващо се лице. Не съм сигурен дали са 3 месеца или 3 седмици но има такъв вариянт стига да уведомиш напата .
RaIDeR написа:Цит. "Дори да подбиеш цените, хората ще предпочитат да платят с малков хубавия салон, където предлагат всички услуги. Дори някои да предпочетат теб, при условие, че работиш почти без печалба, как смяташ да развиеш салона на по-високо ниво?"повече
Виждаме ,че и ти си имаш вземане даване с шлокавицата , както и да е нека не се дебнем кой колко греши за в бъдеще а ?
RaIDeR написа:Ми определено е /предпочИтат/ а не като теб /предпочЕтат/
цитата беше за целият текст .
Стига спами вече ,че ставаш досаден .
виж един път си го написал вярно а другият не и аз вече се оплетох да ти дебна грешките , айде стига вече с глупости сме се занимавали .Дори да подбиеш цените, хората ще предпочитат да платят с малко повече в хубавия салон, където предлагат всички услуги. Дори някои да предпочетат теб, при условие, че работиш почти без печалба, как смяташ да развиеш салона на по-високо ниво? А като посъбереш клиенти и започнеш да вдигаш цените ?
RaIDeR написа:Или ти си зле с граматиката или Уикиречника , едва ли да е речника ,тей че оставаш ти . http://bg.wiktionary.org/wiki/предпочетатвиж един път си го написал вярно а другият не и аз вече се оплетох да ти дебна грешките , айде стига вече с глупости сме се занимавали .Дори да подбиеш цените, хората ще предпочитат да платят с малко повече в хубавия салон, където предлагат всички услуги. Дори някои да предпочетат теб, при условие, че работиш почти без печалба, как смяташ да развиеш салона на по-високо ниво? А като посъбереш клиенти и започнеш да вдигаш цените ?
Назад към Стартиране на собствен бизнес
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта