малко информация SiteTalk - Мрежови бизнес без да е необходи

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

малко информация SiteTalk - Мрежови бизнес без да е необходи

Мнениеот svetlin.nikolaev » 18 Дек 2011, 23:49

SiteTalk - Мрежови бизнес без да е необходимо да продавате , някой имали на идея/информация за този вид бизнес .........
svetlin.nikolaev
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист
 
Мнения: 23
Регистриран на: 13 Ное 2011, 23:31


:(

Мнениеот svetlin.nikolaev » 30 Дек 2011, 10:03

daite nqkakva informaciq .............
svetlin.nikolaev
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист
 
Мнения: 23
Регистриран на: 13 Ное 2011, 23:31

Мнениеот steffun » 01 Мар 2012, 22:44

Доста съм се интересувал от МЛМ, но тези SiteTalk не съм ги чувал :)
Ако някой се интересува от МЛМ компаниите в България, тогава може да съм доста по-полезен :) Даже мога да се похваля, че най-накрая си намерих моята компания (тази, която ми пасва с продукт, система и визия за нещата). Ако някой се интересува от възможностите на МЛМ в България ще се радвам да споделя нещата, които знам.
steffun
Нов
Нов
 
Мнения: 6
Регистриран на: 01 Мар 2012, 17:27

Мнениеот min4o_praznikov » 02 Мар 2012, 15:10

чичо гугъл казва :SiteTalk e виртуална реалност от ново поколение. Мрежата обединява всички познати и наложили се модели на виртуални общности по света – комуникацията и споделянето на снимки и видео файлове от Facebook, тяхната десктоп обработка – Piknik и споделянето на видео файлове от YouTube, микро-блог платформата на Twitter, онлайн търговията и аукционите на eBay, дори възможността за отваряне на фирмени онлайн магазини – нещо, което Facebook предложи в началото на април, sms банкиране и модела на онлайн разплащанията на Amazon, вътрешната банкова система, която тук е представена от TowaBank, дори voIP телефонията на Skype. Концепцията на SiteTalk е да представи на потребителите си виртуален свят, в който те ще намират всички, което им е необходимо и всичко, което може да им представи и реалният свят, но тук всичко ще е концентрирано на едно място и ще им пести време.

Дори обаче концепцията на SiteTalk да е брилянтна и да обединява всичко най-добро на наложилите се вече интернет общества, борбата с тях ще е безмилостна – само Facebook има над 500 млн. активни потребители. Как да излезеш на пазара и да се наложиш ако не предлагаш нищо ново, дори идеята ти да го окрупниш да е добра? Като предложиш финансова изгода на потребителите, разбира се?

Експанзията на световния интернет пазар струва не само много време, но и средства, затова SiteTalk са решили да предоставят финансово възмездие на всички техни нови потребители. Компанията е пуснала свободно на пазара 49% от акциите на дружеството и всеки нов потребител на мрежата има възможността да стане директно акционер в него, гарантирайки си процент от годишните печалби или да се регистрира като „стандартен” потребител и с времето да достигне ниво акционер.

Как става това?

Всеки нов потребител на SiteTalk има 4 възможности.

1. Да се регистрира безплатно през sitetalk.com и да започне да използва възможностите, които му предлага общността – напълно безплатно и безвъзмездно. Канейки приятели в мрежата – за целта при регистрацията си те трябва напишат неговия юзър в графа спонсор и той ще получава точки за тяхната активност в мрежата. Когато пазарът е пренаситен с различни социални мрежи и нови възникват всеки ден, за да има успех SiteTalk се нуждае не само от регистрирана маса, но от регистрирани активни потребители. Активността на новите потребители нови точки на техния „спонсор”, които са еквивалентни на виртуална валута и с тях той може да си купува различни продукти от онлайн магазините на общността. Разбира се може и да изчака да се натрупат достатъчно точки, за да закупи най-малкия инвестиционен пакет на стойност 149 евро, с който ще получи автоматично банкова сметка и кредитна карта от банката на SiteTalk – TowaBank, в която ще получава своите реални комисионни.
2. Инвестиционният пакет от 149 евро дава възможността на своя собственик да получава комисионните си в брой, но не повече от 500 евро/седмично, както и да купува и продава на вътрешната онлайн фондова борса своите дружествени акции.
3. Има пакет от 500 евро, който дава на собственика си акции на стойност 175 евро, възможност за закупуване на електронни книги от книжарниците на общността за 300 евро и 10 000 AdClick точки. В началото си помислих, че AdClick е еквивалент на AdWords, но не съвсем. Идеята е че SiteTalk плаща за реклама на сайта (в световен мащаб) – в интернет, радио, вестници, телевизия и с времето ще има много хората, които ще се регистрират в сайта, но няма да имат спонсор – тоест ще са станали членове на общността без тя да им е била препоръчана от приятел, което ги включва автоматично в групата на “SiteTalk потребители без спонсор”. Веднъж на всеки 3 месеца тези хора ще бъдат автоматично прехвърляни към „приятели”, които не познават, но са на притежателите на Adclick точки – така че да няма членове на общността, които са „свободни” електрони. Причината за това е мрежовата структура на SiteTalk, която обединява нейните членове и усилията им тя да се развива.
4. Има и пакет от 2000 евро, който дава право на седмични приходи от до 12 500 евро, 40 000 Adclick точки и електронни книги за 1200 евро.

Гениалното в този модел е че предлагайки финансово възнаграждение за активността на потребителите си и предоставяйки им възможност да закупят акции в едно новосъздадено дружество, SiteTalk от една страна обвързва емоционално потребителите с мрежата, дава им финансова изгода да дадат всичко от себе си, за да я развият и същевременно чрез инвестиционните пакети финансира дейността си и всички усилия по развитието на мрежата.

SiteTalk е достъпен вече освен на английски – на немски, испански, унгарски, шведски, словенски и китайски. На български език, сайтът ще бъде преведен при набиране на достатъчна маса потребители.

Само след няколко дни, на 29.май ще бъде официалното й представяне за Европа, където ще бъдет анонсирани и новите услуги – онлайн телефония, взаимствала модела на Skype и новите онлайн търговци и техните продукти в мрежата.

До няколко месеца се очаква официално да стартира и SiteTalk Mobile, който ще даде възможност на членовете на SiteTalk да говорят помежду си безплатно – независимо в коя точка на света се намират.

Ако мислите, че SiteTalk е бъдещето на онлайн общността, мислите, че ще е забавно, интересувате се от възможностите за печалба и инвестиция в интернет компания, които ви предлага подобна възможност или просто искате да бъдете в крак с тенденциите и да видите какво предлагат конкурента на Facebook, можете да се регистрирате на адрес: http://sitetalk.com.

Изборът дали да се регистрирате чрез моя профил или да бъдете автоматично разпределени във времето към някой друг е личен и е право на избор на всеки.

Ако предпочетете възможността за автоматично разпределение към нечий друг прифил, моля променете юзъра в полето sponsor и напишете: sitetalk.
* Статията е с информационен характер и по никакъв начин не ангажира потребителите с регистрация в социалната мрежа.
min4o_praznikov
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 122
Регистриран на: 01 Яну 2012, 15:23
Местоположение: Куртово конаре


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта