playAA написа:Здравейте , от доста време чета този форум и много ми допада. Искам да ви попитам при положение че имам дадени стоки Х и искам да я продавам в сайтове за колективно пазаруване , какви предварителни сметки трябва да си направя, за да не съм назад с парите след продажбата. Какво ми е нужно за да започна. Какви са данъците , какви са комисионните на сайтовете и т.н ?
Благодаря ви предварително!
Здравейте,
Първото и най-важно изискване е да предложите атрактивна оферта, т.е. интересна за клиентите стока или услуга с голямо намаление. Всичко останало е второстепенно. Иначе сайтовете няма да приемат вашата оферта. Дори и някой сайт да я приеме, тя няма да се продава добре, защото клиентите на сайтовете търсят изключително и само големи намаления.
Трябва да сте наясно, че става въпрос за чиста реклама и нищо повече, а рекламата винаги струва пари. Разликата е, че не плащате предварително за реклама, без да знаете, дали ще има резултат, а само при постигнат резултат, т.е. продажба.
Ако стоката/услугата Ви струва 100 лв., трябва да я пуснете за 50 лв. и от тези 50 лв. да дадете на сайта между 7,50 и 15 лв., което значи, че за вас ще останат между 35 и 40 лв.