Мисля че и помещението трябва да отговаря на определени изисквания, като определен брой входове,разпределение,хладилни камери и витрини за охладено месо,транжорни,настилките в обслужващите помещения (специални антибактериални бои и покрития за стени и подове, всички мивки от алпака и тн.) и транжорните,определен брой мивки и тн.
Също така в България със Закона за храните фирмите се задължават да имат въведена системата HACCP или процедури в съответствие с нейните принципи.(чл.12, ал.3в)
Най-добре се посъветвай със специалисти в областа.Може да питаш и някой дестващ архитект те също би трябвало да са запознати с изискванията или поне ще те насочат към кого да се обърнеш.
Специално за системата НАССР може би трябва да се обърнете към местните РИОКОЗ и ДВСК или към специални консултантски фирми който се занимават с това.Чичо гугъл знае
За първоначална информация никой няма да ти вземе пари така че смело питай с питане и до "Цариград" се стигало
А и да ти поискат 20-50 лв. са никакви пари в сравнение с това което те чака да плащаш ако започнеш да правиш месарски магазин !
Успех