3Д кино

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

3Д кино

Мнениеот tehnika2 » 15 Окт 2012, 19:41

Здравейте,имам идеята да открия 3Д кино в града.Може ли да ми разясните изискванията за отваряне на 3Д кино,лицензи за филмите,документи от юридическа гледна точка.Имам помещение отговарящо на изискванията и мноооого желание.
Благодаря Ви предварително,убеден съм,че ще ми помогните. :v--v:
tehnika2
Нов
Нов

Re: 3Д кино

Мнениеот Ilijana » 16 Окт 2012, 09:58

Здравейте!

Идеята ви е много интересна. Не съм се сблъсквала със стартирането на такъв вид бизнес, но мисля, че нещата са до голяма степен стандартни.

Фирмата се прави по обичаен начин, като в съдебното решение трябва да бъде записана дейност, която искате да извършвате.

Оборудването се закупува също по стандартен начин :) Доколкото съм запозната, то е много скъпо. Ако сложим и цената на обзавеждането на залата + вземането на лицензирани филми, то цялото удоволствие ще излезе на първоначален етап на най-малко петцифрена сума.

За съжаление, изобщо не съм запозната с това, къде можете да намерите в България лицензирани филми. Може би трябва да се запознаете по-близко с човек, който има такъв бизнес или работи в него, за да разберете как изобщо функционира целия процес.

По света няма голяма конкуренция на кинотеатрите, защото първоначалното финансиране и цената на издръжката на бизнеса са доста високи, а цената на услугата не е много висока. Обикновено се правят вериги от няколко кинотеатъра, защото по този начин се намалява себестойността на услугата.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот tehnika2 » 18 Окт 2012, 13:55

Имам в предвид нещо такова:http://senchuang5d.en.made-in-china.com/product-group/KMeJadQvOfrx/5d-cinema-system-catalog-1.html
tehnika2
Нов
Нов

Мнениеот tehnika2 » 18 Окт 2012, 14:03

или това--http://senchuang5d.en.made-in-china.com/product-group/EEnxEJQbMJmm/catalog-1.html
tehnika2
Нов
Нов

Мнениеот tehnika2 » 28 Окт 2012, 16:10

Очаквам все още мнение..................насоки,помощ или да се разделя с идеята си????????????
tehnika2
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес