Търся амбициозен човек

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Търся амбициозен човек

Мнениеот Пенко Стоев » 04 Ное 2012, 13:18

Търся амбициозен човек, с развито въображение, който да ми помогне да създадем един нов свят - филм, книга, компютърна игра.Ако може да рисува добре е предимство.Идеята е готова, трябва само да я формулираме на хартия, да създадем дизайн.От Пловдив съм, ако се интересувате ето ви и телефон - 0884/ 47 07 61
Не уча, за да си намеря добра работа.Уча, за да предлагам добра работа.
Пенко Стоев
Нов
Нов

Re: Търся амбициозен човек

Мнениеот Ilijana » 12 Ное 2012, 12:29

Пенко Стоев, за какво точно ви е човека? За наемен работник, партньор, консултант...? Освен това, създаването на филм е едно нещо, на книга - друго, а компютърната игра е съвсем трето нещо :) Търсите дизайнер?

Струва ми се, че не е напълно ясно, дали предлагате работа или какво? Затова хората не ви отговарят.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Пенко Стоев » 13 Ное 2012, 19:07

Всичко започна от една идея, която формулирам в момента - тъй като съм писател, в момента пиша книгата на два езика - български и английски.Имам нужда от хора с идеи, хора с въображение, които да ми партнират в създаването на сценарий, доизпипване на детайли, създаване на дизайн на героите - именно затова искам да направим тези 3 неща - идеята е идеална и за филм, и за книга, дори и за уникална компютърна игра.Аз лично мога и да рисувам, но не достатъчно, за да направя както трябва дизайна.Имам нужда от хора, които пренебрегват реализма и имат истински мечти.Мечти, които могат да бъдат превърнати в реалност, след сглобяването на всички парченца от този пъзел.Ако искате да придадете истински смисъл на това, което сте научили досега през житейския си път, бъдете мои партньори в изграждането на един нов свят!
Пенко Стоев
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 13 Ное 2012, 19:33

О, разбрах. Търсите другар за творчеството :)

Вие имате "спокоен" стил на писане - лесно се възприема и приятно се чете (според скромното ми мнение). Пожелавам ви успех!

Като се замислих, по-скоро ви трябва спонсор (ако не сте достатъчно финансово независим). Работата в област, която сте избрали не винаги, ама съвсем не винаги, носи добър финансов резултат. Често човекът отделя голяма част от живота си за проект, който носи повече морално удовлетворение, отколкото материално. А и вашия "другар" също трябва да чувства финансова сигурност или поне стабилна перспектива за такава.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Пенко Стоев » 13 Ное 2012, 21:20

Искрено съм благодарен за мнението ви!Не мога да кажа, че съм финансово независим.Издържам се само с физическа работа, но аз имам една амбиция - искам да бъда безумно богат.И знам, че трябва да положа страшно много труд, за да го направя.А когато имаш партньори, които да те подкрепят и да усавършенстват идеите ти става много по-лесно.Да не напомням, че всички големи компании в момента като започнем от Харли Дейвидсън и стигнем до Епъл са започнали в гараж и без никакъв капитал.Затова твърдо съм решил да доразвия тази своя идея защото съм сигурен, че си струва.Искат се години усилен труд и много амбиция, за да се постигне нещо.Трудът винаги се отплаща, ако не по един начин, то по друг.Затова пак казвам, че имам нужда от хора, които наистина искат да направят промяна в начина си на живот и вярват, че мечтите се сбъдват.
Пенко Стоев
Нов
Нов

Мнениеот Пенко Стоев » 13 Ное 2012, 21:40

Разбирам, че може би ви звуча доста наивно, запознат съм много добре с нещата и знам, че страшно малко хора успяват да спечелят от "проекта на живота си".Работата е там, че дори и да не успея(с бъдещите ми партньори) това ни дава възможност да добием безценен опит в рамките на няколко години.Поглеждайки само напред във времето, ние може да разберем какъв е бил смисъла на всичко, с което сме се занимавали.Желая успех на всички в този форум, тъй като на първо място, ако човек се е регистрирал тук, определено има някаква амбиция :)
Пенко Стоев
Нов
Нов

Мнениеот Rumen » 23 Ное 2012, 00:09

Здрасти. Казвам се Румен и съм от София. Ако искаш дай повече инфо или направо ми дай задачка. Готов съм да се заема.
Rumen
Нов
Нов

Мнениеот Пенко Стоев » 24 Ное 2012, 11:30

Супер ;) А инфо давам само на лични съобщения, така че ми прати някакви координати за връзка - скайп, фейсбук, телефон, поща.
Пенко Стоев
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес