Издаване на вестник

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Издаване на вестник

Мнениеот Пенко Стоев » 01 Яну 2013, 07:58

Здравейте, днес ми дойде една гениална идея за издаване на вестник.Бих искал някой да ме запознае с процеса на издаване, стъпка по стъпка, за да знам как да реализирам идеята си.Благодаря!
Не уча, за да си намеря добра работа.Уча, за да предлагам добра работа.
Пенко Стоев
Нов
Нов

Re: Издаване на вестник

Мнениеот Ilijana » 22 Яну 2013, 22:34

Здравейте!

Ако идеята ви е дошла изненадващо ... може би трябва да започнете от проучването на пазара, да разберете дали ще имате читатели. Трябва да направите проучвания и да си отговорите на куп въпроси - каква е вашата целева аудитория, колко е голяма и дали има пари и желание да ги харчи точно за вашия вестник, с какво ще се отличавате от другите медии, работещи в същата пазарна ниша.

След това да направите бизнес план за функционирането на вашето издателство, необходимите ресурси - финансови, човешки и др., доставчици и т.н. Да прецените план за развитие, да намерите печатница, помещение за редакция, необходимата техника. И много много друго.

След като сте се определили с пазара, структурата на дейността, финансирането и други подобни въпроси, трябва да регистрирате фирма с предмет на дейност, например, "издателска дейност". И да започвате :)
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Издаване на вестник

Мнениеот Пенко Стоев » 29 Яну 2013, 23:11

Благодаря много :) Когато му дойде времето, ще го направя. Работя по създаването на финансовата част ;)
Не уча, за да си намеря добра работа.Уча, за да предлагам добра работа.
Пенко Стоев
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес