Страница 1 от 1

Правене на палети за продаване

МнениеПубликувано: 09 Яну 2014, 15:11
от inkognite
здравейте тъй като не съм много активен в този форум и не знам дали има подобна тема и ако има се извинявам предварително. Правене на палети за продаване
Изображение
какво ми е нужно освен фирма и кубици дърва които ще ми се доставят от мой човек който се занимава с дърва за огрев трябвали да се регистрира място и дали се намират пазар за тези палети и какъв капитал ???

Re: Правене на палети за продаване

МнениеПубликувано: 14 Яну 2014, 17:19
от Ilijana
Здравейте!

Какво значи "да се регистрира място"?

Пазар, като цяло, има, но на пазара има голяма конкуренция, защото производството на палети не изисква кой знае каква сложна технология и машини, а в региона се добива доста дървен материал.

Мисля, че първо трябва да проучите пазара и да видите, дали точно вие ще можете да продавате палети. Започнете да търсите потенциални клиенти, които искат да изкупуват на едро и се опитайте да им продадете някакво количество. Не се притеснявайте, че още нямате производство и нямате нищо за продан - първо се опитайте да продадете чужди палети, произведени от някой друг. Ако ще видите, че можете да намирате клиенти и да правите реални продажби, вече ще мислите за собствено производство.

Струва ми се, че това е най-удачния начин за действие за вас.