Павилион/помещение за бързо хранене

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Павилион/помещение за бързо хранене

Мнениеот kpetrov » 05 Мар 2015, 19:31

Особено последните дни взе да ми става нещо като фиксидея, търся информация в интернет, но не намирам каквото търся.
Това, което успях да разбера е, че павилионите са на доста високи цени.
Варианта под наем засега не е осъществим поради липсата на подходящо помещение и място от населеното място в което живея.
Ориентировъчно, мисля за помещение или павилион с размери 2х3 метра.
Целите са да излезе възможно най-бюджетно, но да бъде представително.
Мястото за консумация да e пред помещението с размери 2х3 метра.
Засега всичко в главата ми е само най-общо, това което ми е необходимо са подробностите.
Асортимента - бъде няколко вида сандвичи от типа на Subway (около 6-7 вида, 2 от тях по екзотични), няколко вида принцеси (същото като при сандвичите), пържени картофи и 2-3 вида бързи десерти(кремчета).
Кафе, бира и безалкохолни напитки, айрян, вода.
Всичко трябва да бъде приготвяно, без използване на готови храни, само с консумативите за тях.
Слаби са ми познанията по въпроса за оборудването, въпросите ми в момента са:
1. Какъв ще е най подходящият уред за приготвяне на принцесите.
2. За картофите вероятно, ще ми трябва фритюрник.
3. Сандвичите ще се предлагат студени или топли по желание, какъв уред ми трябва за топли санвичи, сещам се само за микровълнова печка, но мисля, че няма да е много качествено.
Още по важното:
4.Ако може да ми дадеше някакви примерни изгледи за интериор, какви плотове ще са подходящи, откъм качество и цена, ще трябва да има мивка, плотове за приготвяне на бързата храна, за уредите за печене на принцесите и за сандвичите.
5.Ест в помещението трябва да има хладилник подходящ за такъв вид асортимент.
6. Аспиратор/и? подходящи по цена и размер за помещението.
7. Може би от което трябваше да почна, ако няма павилион на цената която ми трябва, може ли за по малко пари да се изгради/постори въпросното помещение.
приемам всякакви подробности от занимавали се с нещо подобно или имащи информация и идеи.
kpetrov
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес