Стартиране на бизнес с млекомати

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Стартиране на бизнес с млекомати

Мнениеот Давид Иванов » 04 Юли 2015, 16:10

Здравейте,

Прочетох тук интересна идея за бизнес с млекомати: http://biznesforum.bg/threads/%D0%91%D0 ... D0%B8.382/ и мисля и аз да опитам да го направя. Притеснява ме обаче, че ще се продава мляко, което се води храна и незнам дали от ХЕИ няма да ми правят проблем. Някой запознат ли е как стоят нещата с продажбата на храни от машини?
Давид Иванов
Нов
Нов

Re: Стартиране на бизнес с млекомати

Мнениеот ztech » 20 Авг 2015, 21:35

Здрасти,

Вероятно млекомата ще трябва да го регистрираш задължително като обект за продажба на храни.....
Като се има предвид че млякото си е бързо развалящ се хранителен продукт сигурно ще ти искат и дневници и други бумаги.... ДВСК и т.н

По моята част с която се занимавам ще ти кажа че ти трябва и ФУВАС - Касов апарат за вендинг автомат - за да можеш да отчиташ приходите от продажби и да си плащаш данъците към държавата. Ако имаш нужда от съвет или помощ - пиши на Л.С или мейл (иметонапрофилами)@abv.bg

Накратко - млекомат ще е много по-трудно да се постави и регистрира спрямо обикновен кафе-автомат, но пък такива машини са рядкост и будят любопитство. Кой знае - ако мястото е хубаво може да се окаже печеливш бизнес.
Планинският ручей пробива скалата не със силата, а с постоянството си.
Аватар
ztech
Активен кариерист
Активен кариерист

Re: Стартиране на бизнес с млекомати

Мнениеот akimko » 24 Авг 2015, 13:53

Това е доста добра идея. Много ми харесва!
akimko
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес