Моят план за забогатяване

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Моят план за забогатяване

Мнениеот Lio4ko » 16 Фев 2016, 20:06

Здравейте, ще ви споделя плана си за забогатяване накратко.
Първото и най-важното нещо е да изкарваме пари от няколко места и да нямаме никакви кредити. Трудно, дори невъзможно е да се забогатее ако към нас текат пари от 1 място.
Моите първоначални извори на доход ще са: работата (студент по право съм, мисля да се занимавам с адвокатура) и МЛМ бизнес (най-добрият бизнес старт). Най-важното в началото е спестяването и изграждане на буферни сметки. Аз ще създам 3 сметки:
1-вата сметка, нарекъл съм я "Кредит от себе си". В тази сметка ще заделя 1000 лв за спешни случай (ако ми се строши колата, възникне проблем с жилището или пък със здравето и т.н.). За да не тегля кредит и да плащам лихви най-добре е да имаме заделени такива пари.
2-рата сметка, нарекъл съм я "Фонд Сигурност". В нея ще отделя средства, които биха ми стигнали за 6 месеца, ако не получавам заплата. Правя тази сметка, за да имам спокойствието, че дори да ме уволнят, аз ще имам сигурност докато си намеря друга работа.
3-тата сметка, нарекъл съм я "Фонд Инвестиции". След като попълня първите 2 сметки, ще започна да попълвам 3-тата сметка. Като събера достатъчно капитал (ще го събирам в продължение на 1 година), тези пари ще инвестирам в индексни фондове. И така в продължение на 5 години ще правя еднакви вноски за еднакъв период от време. От 3-тата сметка ще заделя и капитал, с който ще започна да търгувам с валута.

Да обобщим от какво се нуждаем:
1. работа (доходът от нея се използва предимно за разходите ни - храна, дрехи, разходи за ток, вода и т.н.);
2. МЛМ бизнес. (този доход ще използвам за попълване на сметките) Защо МЛМ бизнес ?
- Възможност да избирате хората, с които да работите.
- Влизане в бизнеса с малка инвестиция, без дори да е необходимо да напускате работа.
- Работа от дома и през свободното време.
- Избор на часове, в които да работите.
- Откриване на уникални продукти, които не се предлагат другаде. + Големи отстъпки.
- Възможност за неограничени доходи.
- Безплатно обучение. Изключително важно, ако мислите да правите големи пари, то вие трябва да разбирате от финанси и търговия.
- Увеличавате социалните контакти.
- Възможност да успявате, като помагате на другите да успеят.
- и др.
Тук е важно да намерите подходяща компания, с която да си партнирате. Гледайте компанията да е стара с постоянен ръст на годишната печалба. Да произвежда качествени и сертифицирани продукти и не на последно място да предоставя добри бонуси и отстъпки.
3. Инвестираме в 2 буферни сметки, за да имаме сигурност.
Изберете правилната банка за тези буферни сметки.
4. Създаваме на 3-та сметка за инвестиции.
- Инвестираме в индексни фондове
Трябва да изберете брокер с нисък процент за комисионна. От 1% до 2% има голяма разлика, когато говорим за дългосрочни инвестиции.
- Инвестираме във валута
Научете се да търгувате преди да започнете, така ще намалите шанса за загуба!
Така получаваме доходи от 4 места, като работим активно на 1 място. МЛМ бизнеса, индексните фондове и инвестициите във валута са пасивни доходи - т.е. парите ни правят пари без да се изискват големи усилия от нас :)
Споделям този план, защото искам България да се развива, а това ще стане, когато хората започнат да се развиват и забогатяват. Нека спрем да обвиняваме другите за нашите неуспехи, да вземем живота си в ръце и да започнем да правим пари. Ако имате въпроси, ще се радвам да отговарям. Успех на всички.

Поздрави Пламен Стефанов
Lio4ko
Нов
Нов

Re: Моят план за забогатяване

Мнениеот petttto » 23 Фев 2016, 12:44

:) Еми разсъждаваш в правилната посока, успех Изображение
petttto
Нов
Нов

Re: Моят план за забогатяване

Мнениеот valiusha » 11 Мар 2016, 16:05

Здравей, аз ти предлагам да видиш как можеш да изградиш своят бизнес по интернет.
Ще ти покажем стъпка по стъпка тук [[http://lesnaformula.gr8.com/]] в България, как да забогатееш, като прилагаш интернет маркетинг в твоят бизнес.
valiusha
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес