Предлагам ви възможност за бизнес

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Предлагам ви възможност за бизнес

Мнениеот gabz » 02 Юни 2017, 23:43

Здравейте,

Казвам се Габриела. Ще ви разкажа как да станете собственик на бизнес с минимална инвестиция.

Част съм от компанията Форевър Ливинг Продъктс. Основана е през 78г. в Скотсдейл, Аризона. Вече е на пазара в повече от 150 държави, което е доказателство, че е стабилна и доказала се в годините.
Компанията е най-големият производител на алое вера в света - плантациите с алое надхвърлят 2000хка. Освен напитки от алое вера, гамата разполага с продукти за лична хигиена, грижа за кожата, контрол на теглото, богата гама от хранителни добавки и пчелни продукти.

Всеки втори знае за ползите, които носи алоето.

Компанията разполага с множество сертификати, които гарантират качеството и чистотата на продуктите. А тези продукти обхващат един неизчерпаем и постоянно нарастващ пазар. Годишният оборот на ФЛП е над 2 милиарда долара.

Да, фирмата се развива на база МЛМ, който стряска толкова много хора. А това е най-добрият начин за пасивен доход без да инвестирате хиляди в акции например. А рокфелер е казал, че най-бързият и сигурен начин да забогатеем е пасивният доход. А аз познавам вече доста хора, които с няколко часа на ден саа напуснали основната си работа и в момента не работят, като същевременно получават пари.

Всичко е много простичко - споделяте за прекрасните продукти и за чудесния маркетингов (бизнес) план. Както ако имате собствен магазин ще препоръчате на клиентите си какво да опитат и те ще си го купят. :) Но ако им препоръчате да отидат в друг магазин, неговият собственик няма да ви плати процент от печалбата, нали? Възползвайте се от факта, че едно домакинство харчи средно около 150лв/месец за продукти за лична хигиена. Само трябва да си сменят магазина.

Какви са предимствата на тази компания и защо я избрах:
До 43% при продажба на продукти на крайни клиенти. Ако купите продукти за 100 лв. по цени с 30% отстъпка, ще ги продадете на клиентите си за 143 лв. и ще реализирате печалба от 43 лв.

Печелете от покупките на новус клиентите, които лично спонсорирате. Ако, да речем, ваш нов
партньор направи поръчка за 120,00 лв. с ДДС, вие ще получите печалба в размер на 17,65 лв.

На различните нива в маркетинговия план ще имате различна и по-висока лична отстъпка. Ще започнете да получавате и групови бонуси, лидерски бонуси.

Ще имате възможност да участвате в програми за допълнително стимулиране и да получавате до 800 евро допълнително в рамките на 3 години.

Ще имате възможност да обикаляте света на разноските на компанията.

Никога няма да изгубите нивото си, за разлика от повечето подобни фирми, няма нужда да се преквалифицирате наново за ниво.

А ако имате деца, едно от тях ще наследи цялата ви мрежа с бонусите.
Ще разполагате онлайн база от видеа и обучения, както и ще имате моята подкрепа, ако станем партньори в този бизнес.

Това е идеален вариант за собствен бизнес без постоянните разходи за наем на помещения, поддържане на асортимент. Ще работите толкова, колкото вие решите.

Оставам на ваше разположение за повече въпроси на e-mail gaburata@gmail.com
Може да посетите и личния ми сайт http://www.aloeveragrija.com
gabz
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Юни 2017, 23:35


Re: Предлагам ви възможност за бизнес

Мнениеот gabz » 16 Юли 2018, 21:27

Темата ми е преглеждана доста пъти.

Затова леко да я ъпдейтна. Да отбележа, че още не съм се отказала, както повечето хора очакват. Но как да се откаже човек, след като получава бонуси, а вече и от чужбина?

Оставам на ваше разположение за въпроси, хайде питайте - не ям хора. Мога само да ви помогна вече с натрупания си опит.

А може и да прочетете нещо искрено и лично от мен http://aloeveragrija.com/2017/12/28/ravnosmetkata/
gabz
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Юни 2017, 23:35


Назад към Стартиране на собствен бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта