Страница 1 от 1

Разработване на хранителен агазин

МнениеПубликувано: 24 Фев 2018, 10:32
от Valeri Georgiev
Здравейте,
Отскоро съм собственик на хранителен магазин 110 м2 , но имам голям проблем с оборота.
Магазина го отворихме към края на годината 24.12.2017 г. Зареждането беше голям проблем ,защото кихнах много повече пари от очакването оборудване, компютри,аларма,видео наблюдение и т.н.
Срещу моят магазин има магазин-гараж около 20 м2 ,но повярвайте ми има нонстоп клиенти при мен не се случва по този начин на приливи и отливи . Вече не знам какво да правя заредил съм си магазина супер , оборудването е чисто ново всичко си е на ниво . Намира се в малък град с население 7000 души . Има около 25 магазинчета в градчето ,оборота който правя е 1000-1500 лева на ден при персонал 5 човека .
Срещу мен магазинчето съществува от над 10 години и повярвайте постоянно има клиенти кой хляб ,кой цигарка кой нещо друго ,но при нас не се случва така.Допитвам се до доставчиците защо е така отговорът им е че месеци като януари и февруари просто са били мъртви месеци .
Имам стока за около 40 000 лева абе всичко ми е на ниво ,но ето че гаражчето има повече клиенти и то нонстоп.
Наистина съм отегчен от тази ситуация ,разходи големи всеки месец а възвращаемост нулева .Все още наливам допълнителни средства с надеждата да потръгне работата ,но без успех.
МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ ИДЕИ И СЪВЕТИ НУЖДАЯ СЕ ОТ СЪВЕТИ !!!!!!

Re: Разработване на хранителен агазин

МнениеПубликувано: 13 Апр 2018, 12:49
от stambolieva
Според мен трябва се обърнете към бизнес консултант, които да калкулира нещата и да ви даде напътствия как да продължите бизнеса си.

Re: Разработване на хранителен агазин

МнениеПубликувано: 16 Апр 2018, 10:36
от ganchev
Абсолютно задължително е консултация с професионалист в тази област.