Здравейте! Моля, помагайте! Имам силно желание да реализирам една бизнес идея за заведение (кафе-бар) , което ще е изцяло открито и ще работо през топлите месеци на годината! Имам създаден бизнес план,имам и необходимата инвестиция и съм собственик на земята , но съм бос в този вид бизнес и ако ми дадете съвети и направление за действия , ще съм ви много благодарен. Имам едно дворче в старич град на Пловдив , което искам да превърна в лятно кафенце, което да предлага алкохол , студена кухня ( пастички , тортички........) ....., визията ще е в стил стария град, основните клиенти ще са ми чужденци, дошли да разгледат стария град на Пловдив. Ще е китно местенце в стария град с тиха приятна музичка, само за релакс и отдих...... съседите са ми един хотел и две държавни сгради ( паметници на културата) ...... До тук всичко добре ....но от тук на татък , какви трябва да са ми действията? ....Към коя институция трябва да се обърна първо ? ..... Мога ли да стартирам проекта още сега, в смисъл ( изграждане на външни настилки, външен бар , осветление , маси и столове, озеленяване, тоалетна ипр. ),без да имам още разрешение ?...... Също така се интересувам, как стои въпроса с ЕЛ. и ВиК? Благодаря предварително и силно се надявам да ми дадете подробни насоки.